România, 25 de ani sub teroarea țiganilor

joi, august 21, 2014 15:01
Posted in category Iliescu KGB, Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Având un prim președinte, ales “democratic”, 50% țigan (mama a fost țigancă), Ilici “KGB” Iliescu, România împlinește curând un sfert de secol de teroare țigănească. Multe ar fi de spus despre acest subiect, dar mă voi limita la câteva aspecte relevante în privința vieții sociale și economice din România. Înainte de asta, repet pentru creierele goale care, din greșeală, nimeresc pe acest site: nu sunt rasist, mi-e indiferentă culoarea pielii sau nația din care provine un individ; singurul lucru de care țin cont sunt faptele; iar pe țiganii faptele îi condamnă. Acum niște sute de ani erau spânzurați pentru ceea ce fac în România. Sărăcia nu este o scuză (sunt săraci din vina lor). Ba mai mult, țiganii bogați sunt la fel cu cei săraci, ba chiar mai de condamnat, uneori.

Țiganii fură combustibil, românii plătesc

Vorbim aici de furturile din conducte, practicate majoritar de țigani. Este o formă de teroare economică. Cum se acoperă pagubele? Simplu: se mărește prețul la combustibil (companiile petroliere nu pot funcționa pe pierdere), astfel încât noi toți plătim ce fură țiganii. La asta se adaugă plata jandarmilor sau/și polițiștilor care, datorită țiganilor, sunt în număr foarte mare (adică mai mulți bani de la buget) și lucrează mult mai mult (alți bani, tot de la buget).

Țiganii fură curent electric, românii plătesc

Se numește regularizare și înseamnă un lucru simplu: acoperirea pierderilor companiei de distribuție a energiei electrice. În acest mod, ceea ce fură țiganii din România, prin improvizații de tot felul, plătim noi toți prin factura crescută la energie electrică.

Țiganii fură și cerșesc în lumea civilizată, românii plătesc deficitul de imagine

Pentru a investi într-o țară, trebuie să ai încredere în acea țară. Dacă vreți, s-o iubești puțin. Cum să aibă încredere cineva în România, darămite s-o mai și iubească, cineva din Occident, din moment ce seară de seară vede la jurnalele de știri țigani din România ce ucid, fură, cerșesc, iar acești țigani sunt prezentați ca “români”. Și dacă marile companii nu investesc în România, această țară este condamnată la subdezvoltare. Iar pentru idioții care au textul cu “banii furați românilor de comapniile străine” am un singur mersaj: așa s-au dezvoltat toate țările industrializate de pe Terra, cretini ce sunteți, altfel o să vă fure PSD-ul și ultima șurubelniță.

Țiganii lasă pe unde trec munți de gunoaie, românii plătesc

Având o țară țiganizată, normal că nu ai turiști. Nimeni nu vine într-o țară unde vezi gunoaie la tot pasul, produse în principal de țigani, sau căruțe ale țiganilor care circulă oriunde.

Țiganii fură tot ce prind, românii plătesc și suferă

Ianuarie sau februarie 1990: un student român este înjunghiat în inimă de către un țigan. A fost doar începutul terorii. Cum să fie Bucureștiul sau Craiova (orașele din sud, în general) europene, care atrag milioane de turiști, din moment ce riști să fii furat la tot pasul de țigani. La fel este și în Botoșani. Iată o știre recentă.

Copil de 14 ani tâlhărit în plină stradă de un țigan

În data de 17 august 2014 în jurul orei 18.15, un echipaj auto de jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, în timp ce patrula pe strada Primăverii din municipiul Botoşani, a fost sesizat de către un tanar de 14 ani cu privire la faptul că o persoană de etnie rromă i-a furat o sumă de bani din buzunar şi a fugit spre strada Griviţa cu o bicicletă. (Sursa)

Și o altă știre, tot din Botoșani

Femeie jefuită ziua în amiaza mare de doi țigani

Aceasta iesise la cumparaturi si se indrepta spre casa, iar cand a ajuns in dreptul parcarii unui supermarket din zona a simtit cum cineva vrea sa-i smulga lantul de aur de la gat. Femeia a inceput sa tipe si a incercat sa tina de lant, dar talharii au reusit sa-l rupa si sa fuga. (Sursa)

Românii nu sunt țigani, rămâne doar o lozincă, dacă nu facem nimic împotriva acestor infractori

România are nevoie de o mișcare puternică pentru a se delimita de țigani. PSD-ul este infiltrat de țigani (Mădălin Voicu sau Vanghelie sunt doar două exemple), la fel și alte partide. O mișcare românească autentică, fără țigani sau alți minoritari, este o necesitate maximă. Această mișcare trebuie să aibă două componente: una politică, care să lupte pentru drepturilor românilor în țara lor și pentru stoparea facilităților acordate țiganilor, dar neacordate românilor, și una militară, care să impună respectarea legilor românești de către țigani, poliția fiind depășită și/sau coruptă. Există Noua Dreapta, dar implicarea acestei mișcări în viața socială a României este minimă. Nu faci nimic cu 20 de inși care poartă steaguri și strigă lozinci. Priviți la unguri ce mișcări naționale au și veți înțelege de ce țiganii nu fac în Ungaria ce fac în România. Țiganizarea reprezintă, în opinia mea, pericolul major pentru România. Ilici “KGB” Iliescu trebuie judecat și pentru țiganizarea României, acesta fiind autorul actului criminal prin care s-a schimbat denumirea țiganilor în “romi”, denumire arbitrară, fără nicio justificare istorică sau lingvistică.

Cum putem să ne delimităm de țigani

Nu ascultăm manele (muzica țiganilor), nu facem comerț cu ei, nu intrăm în dialog cu ei, nu le dăm bani dacă cerșesc, schimbăm canalul dacă apar la televizor, nu promovăm știri cu ei etc. și vom fi demni urmași ai marilor domnitori români, cărora țiganii le făceau toaleta. Iar, din ceruri, mareșalul Ion Antonescu va fi mulțumit că jertfa sa nu a fost în zadar. Noi suntem urmașii lui Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân sau Avram Iancu, nu urmași de robi și slugi, precum țiganii. Să arătăm și azi acest lucru.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “România, 25 de ani sub teroarea țiganilor”

 1. Tiganii, cea mai importanta cauza a denigrarii Romaniei in lume | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 7th, 2015 at 19:50

  […] România, 25 de ani sub teroarea țiganilor […]

 2. Țiganii mai ucid un român | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 20:27

  […] România, 25 de ani sub teroarea țiganilor […]

 3. Tiganizarea Romaniei inca mai poate fi oprita sau macar diminuata | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 20:46

  […] România, 25 de ani sub teroarea țiganilor […]

 4. Eleva de liceu premianta ucisa de tigani in Timisoara | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2015 at 14:46

  […] România, 25 de ani sub teroarea țiganilor […]

 5. Tiganizarea Romaniei a inceput inainte de 1989 | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2015 at 16:26

  […] România, 25 de ani sub teroarea țiganilor […]

 6. Spatiul public romanesc dominat de tigani (I) | A șaptea dimensiune says:

  mai 15th, 2015 at 15:28

  […] România, 25 de ani sub teroarea țiganilor […]

 7. PSD-ul tiganizeaza la greu Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 25th, 2015 at 12:06

  […] România, 25 de ani sub teroarea țiganilor […]

 8. Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2015 at 15:28

  […] România, 25 de ani sub teroarea țiganilor […]

 9. Romania lui Puie Monta, o tara tot mai tiganizata | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 17th, 2015 at 21:00

  […] România, 25 de ani sub teroarea țiganilor […]

Adauga un comentariu