Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani

luni, noiembrie 2, 2015 19:02
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Țiganii, neoameni care fac numai rău semenilor lor

Ăștia sunt țiganii. Se hrănesc din durerea și suferința altora. Nu am zărit, în multele tragediei produse în România ultimilor 25 de ani, țigani maneliști, cu foarte mulți bani (neimpozitați), care să facă donații pentru cei aflati în suferință. Nu l-am zărit nici în aceasta dramă pe Guță-Maimuță (nu m-am putut abține), ce are bani pentru cele 15 amante și cei 76 de puradei procreați cu vreo 11 femei, să doneze o sumă cât de mică pentru victimele tragediei de la clubul Colectiv.

Latrinele securistului penal Dan “Felix” Voiculescu, ce prezintă numai țigani, atunci când este vorba de donații au români invitați în studio

Știți ce am remarcat în aceste zile? Cei care au venit la televiziuni să-și exprime regretul și compasiunea pentru imensa suferință a celor arși în clubul Colectiv sunt români, pe care de regulă nu-i prea zărești pe la televiziuni, aceștia mai și muncind. Țiganii, însă, lipsesc. Nu l-am zărit pe Mădălin Voicu, țiganul PSD-ist, mare iubitor de infractori ce trebuie eliberați, si nici pe alte vedete țigănești, prezente non-stop la Latrine.

Evz.ro a șters materialul cu țiganii care jefuiau victimele tragediei de la clubul Colectiv

Link-ul este acesta: https://www.evz.ro/martor-ocular-tiganii-au-buzunarit-victimele-de-la-clubul-colectiv.html, iar mesajul care ne întâmpină, dacă intrăm pe respectiva pagină web, este “Pagina nu a fost gasita”. Mai exact, a fost ștearsă. Din fericire, am aruncat ieri o privire pe articol, și iată despre ce este vorba. Martorii oculari povestaau că țiganii buzunăreau victimele de la clubul Colectiv, indiferenți la suferința acestora. Ce merită aceste brute (nu le spunem animale, deoarece un animal nu produce suferința pe care o produc țiganii)?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani”

 1. sorin says:

  noiembrie 2nd, 2015 at 23:09

  nu tiganii ii buzunareau!!!niste infractori tigani!nu trebuie generelizat,suna cam aiurea exprimarea ta…parca era o haita de tigani care asteptau la colt sa buzunareasca…ca le daduse cineva cu ghiocul un pont….sa fim realisti,daca vedeau un roman care cauta prin buzunare era ok?

 2. Tiganii interlopi, specie protejata in Romania | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 10:43

  […] Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani […]

 3. Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele” | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 20:47

  […] urmă cu ceva vreme, postam materialul Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de tigani. Ei bine, mulți au spus atunci că e o știre falsă sau că țiganii nu prea aveau pe cine fura, […]

 4. Romania are cei mai multi tigani, comparativ cu orice alta tara | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 20th, 2016 at 21:01

  […] Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani […]

 5. Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA | A șaptea dimensiune says:

  februarie 12th, 2016 at 20:12

  […] Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani […]

 6. Criminalul de la Colectiv, Banicioiu, este numarul 2 pe lista PSD Iasi pentru alegerile parlamentare | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 30th, 2016 at 11:26

  […] Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani […]

Adauga un comentariu