Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman

vineri, octombrie 23, 2015 15:42
Posted in category Justitie

Opriti tiganizarea Romaniei!În timp ce din cauza lui Gabriel Oprea, nasul lui Puie Monta, mor polițiști, familia unui polițist român este amenintată și terorizată de clanurile țigănești. Țiganii i-au batut copilul chiar în fața școlii și nimeni nu a intervenit

Toate acestea se întâmplau în Hunedoara. Regiunea criminalului Miron Cozma. Unde sunt justițiarii lu’ Pește în astfel de cazuri? Sau când este vorba de țigani nimeni nu are curaj? Dacă erau studenți cu ochelari și părul lung, eventual și cu barbă, era altceva!

Ce înseamnă să nu fii polițist corupt în Republica PeSeDistă România

Înseamnă să nu accepți mita oferită de țigani, acești spurcați de care fug toți europenii, și nu numai, și să-i arestezi pe țiganii infractori. Consecința? Clanurile țigănești îți vor face viata un iad. În timp ce Puie Monta este la curve minore, prin Dubai, iar Iohannis este mereu în concediu, viata ta de polițist, de om ce crezi în dreptatea și siguranța oferită de legile țarii, va deveni un coșmar continuu. Țiganii îți vor teroriza familia și nimeni nu te va apăra. Șefii tăi, unii probabil corupți, vor avea puternice dureri în fund atunci când le vei expune situația. “Fraierul, dacă nu știe să traiasca în România, asa-i trebuie”, își vor spune în gând “politrucii” din Ministerul de Interne, instalați de PSD, Partidul Sărăciei și Dezastrului. Iar tu va trebui să te hotărăsti ce faci cu viața ta. În România lui Puie Monta nu există dreptate decât pentru infractori. Pe ei îi protejeaza parlamentarii mafioți, nu pe tine om al legii. Pe ei îi plânge Puie Monta și gașca sa de mafioti, mai ales când DNA-ul îndrăznește să-i întrebe de milioanele de euro furate.

Marius Vintilă, politiștul din Hunedoara, trebuie declarat erou național și recompensat ca atare. Față de gunoiul de Gabriel Oprea, curajosul polițist merită respectul nostru. Macar o sută daca ar fi ca el în România, am fi salvați.

Orice om are o limită a răbdării. Iar polițistul erou Marius Vintilă este, înainte de toate, om. Iar epilogul este următorul.

“Polițistul i-a amenințat pe țigani că dacă astfel de incidente se mai repetă, va fi nevoit să își facă dreptate singur, mai ales că polițiștii, colegi de-ai său, refuzau să ia atitudine, de teamă să nu pățească la fel. Polițistul a luat un pistol și a mers la domiciliul interlopilor. I-a luat prin surprindere și i-a împușcat în cap pe unul câte unul. Apoi s-a predat singur la Poliție. Acesta le-ar fi transmis și un mesaj țiganilor înainte de a-i achita: ”PÂNĂ AICI. V-ați atins de FAMILIA MEA, PLĂTIȚI CU VIAȚA!”

Asta se întâmpla în România lui Puie Monta. Iar această dramă nu o vom vedea la Guiță TV sau Latrina 3. Nu, ei au alte agende. Pe ei nu-i interesează viață reală din România, ci rahatul mâncat cu polonicul seară de seară. Un rahat marca Dan „Felix” Voiculescu și Sebastian Ghiță. Ambii intelopi, ca și țiganii din Hunedoara. Atâta doar că pentru ei nu există, încă, un erou numit Marius Vintilă. Dacă ar exista, România ar fi o țară mai respirabilă.

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman”

 1. popoiu adrian says:

  octombrie 23rd, 2015 at 18:34

  Nu toti tiganii sunt la fel dar atunci cand formeaza bande si atenteaza la viata celorlalti trebuie actionat cu masuri drastice, ca organele statului stau in birouri si la crasme.

 2. Tiganii interlopi, specie protejata in Romania | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 10:44

  […] Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman […]

 3. Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 20:53

  […] Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman […]

 4. Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele” | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2016 at 10:23

  […] Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman […]

 5. Criminal eliberat de justitia de rahat ucide in bataie o tanara salvamontista | A șaptea dimensiune says:

  februarie 7th, 2016 at 21:55

  […] Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman […]

 6. In Romania, organele de forta sunt castrate, iar infractorii fac legea | A șaptea dimensiune says:

  martie 6th, 2016 at 12:02

  […] Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman […]

 7. De ce judecatorii corupti sau idioti trebuie impuscati pe loc | A șaptea dimensiune says:

  august 27th, 2016 at 14:31

  […] Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman […]

Adauga un comentariu