10 actori homosexuali

duminică, ianuarie 4, 2015 18:58
Posted in category Mass-media

Sarah PaulsonPriviți ca ciudățenii, în anumite medii, homosexuali de azi au drepturi recunoscute în multe țări, chiar dacă mulți dintre ei ar sfârși extrem de prost, dacă ar fi după unii. În România, de exemplu, este tare rușinos să fii “homo”, dar nu-i nici o rușine să dai și să primești șpagă, să furi sau alte asemenea “sporturi” mioritice, prezente mai ales la generația îndobitocită cu asemenea mizerii de către dictatura comunistă. Revenind la bărbații “gay”, se spune că aceștia sunt manierați, inteligenți, generoși etc. Până la urmă, nu homosexualii ucid, violează, terorizează anumite comunități, ci cei “normali” și colorați, prezenți zi de zi la Antenele securistului infractor Dan “Felix” Voiculescu.

Pe de altă parte, am o puternică senzatie de greață atunci când văd “luptătorii” Noii Drepte, de exemplu, ce nu pierd nici o ocazie să-și arate ura față de homosexuali, dar, pe de altă parte, fac pe ei atunci când vine vorba de țiganii infractori. România, dacă nu știați, este sigura țară din UE ce nu are o autentică mișcare de extremă dreaptă, care să-i mai “liniștească” pe țigani. Ungaria, Bulgaria etc. au puternice mișcări naționaliste, care țin la respect țiganii din țările respective. Doar Maica Rusie și Republica Securstică România au “naționaliști” extrem de curajoși atunci când vine vorba să “lupte” cu lesbienele patriei. Iată și cei/cele 10 actori/actrițe homosexuali/homosexuale.

 1. Sarah Paulson, cunoscută prin contribuția sa la American Horror Story, s-a declarat bisexuală, iar între 2007 și 2009 a avut o relație cu actrița Cherry Jones.
 2. Victor Garber, ce a jucat în filme precum Argo, Titanic, Legally Blonde, First Wives’ Club, locuiește, de 15 ani, cu partenerul său Rainer Andreesen, în New York.
 3. Jim Parsons, ce interpretează personajul Sheldon din serialul The Big Bang Theory, este cel mai bine plătit actor gay din serialele de televiziune. Se spune că primește un milion de dolari pe episod. Partenerul său din ultimii 12 ani este Todd Spiewak.
 4. Cynthia Nixon, cunoscută din filmul Sex and the City.
 5. Matt Bomer, cunoscut prin contribuția sa la White Collar and Magic Mike, este căsătorit cu publicistul Simon Halls din 2011.
 6. Neil Patrick Harris, căsătorit cu David Burtka.
 7. Kevin Spacey nu a recunoscut niciodată în mod direct înclinațiile sale homosexuale, dar nici nu a negat.
 8. Jodie Foster a avut relații cu femeile zeci de ani, dar abia în 2013 a recunoscut că este lesbiană. În aprilie 2014, s-a căsătorit cu Alexandra Hedison.
 9. Jonathan Bennett, cunoscut din Mean Girls, nu a confirmat dar nici nu a negat orientarea sa homosexuală.
 10. Reven-Symone, cunoscută din The Cosby Show, a fost într-o relație cu AzMarie Livingston.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “10 actori homosexuali”

 1. 20 de vedete cu corpuri apetisante | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2015 at 19:06

  […] 10 actori homosexuali […]

 2. Top 10 filme all time | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 8:25

  […] 10 actori homosexuali […]

Adauga un comentariu