Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXXVII)

vineri, martie 3, 2023 20:11
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

În SUA, după 1945, agenţii comunismului criminal rămâneau fără slujbă, fără libertate (unii), erau urâţi de oameni, erau paria comunităţilor.

În Românika, după o aşa-zisă revoluţie anticomunistă, foştii comunişti criminali şi foştii securişti şi mai criminali au ajuns: parlamentari, prim-miniştri, preşedinţi de ţară, membrii ai guvernului, primari, consilieri locali/judeţeni, ziarişti, (de)formatori de opinie, milionari etc.

Tot în Românika, membră UE şi NATO, agenţii dictaturii criminalului de război Putin sunt: bine-mersi, parlamentari, patroni de televiziuni, (de)formatori de opinie, influenceri, patrihoţi, daci liberi, daci legaţi, nostalgicii ai dictaturii comuniste, popi lacomi, popi şpăgari, Şpagoveanu, Cristoiu (mamii lor) etc.

Americanii au Google, Facebook, Microsoft, Apple. Românika are România TV, Şoşoacă, PSD = ciuma roşie şi peste 6 milioane de emigranţi (cel mai mare număr de emigranţi pe timp de pace, dintr-o ţară, din toate timpurile).

Unul dintre cele 50 de state americane, California, are PIB-ul mai mare decât al Rusiei. Dacă eşti Românika, ai PIB-ul mai mic, ai datorii de peste 120 de miliarde de euro, ce faci: dai pensii speciale, care reprezintă 1% din PIB-ul ţării, adică foarte mult. Da’ faci tam-tam că nu te bagă lumea bună în seamă: nu eşti primit în Schengen, iar SUA nu-ţi elimină vizele pentru cetăţenii proprii. Ai mai pus şi DNA-ul pe butuci, iar corupţii zburdă în voie, adică ai mai dat o şansă mafiei criminalului Putin din Românika să-şi facă de cap în această ţară.

Ţara asta are o singură şansă la progres şi bunăstare: să devină al 51-lea stat al SUA. God Bless America!

Corupţia este virusul prin care dictatura lui Putin, Imperiul Răului, infectează societăţile pe care vrea să le controleze.

Dictatura criminalului Putin duhneşte a corupţie, sărăcie, moarte, înapoiere, ură, crime, minciună, dispreţ faţă de viaţă.

Regimul rusofil Iohannis.

O variantă a legii Magnitski privind confiscarea averilor oligarhilor ruşi din România, oligarhi care sprijină dictatura criminalului Putin, responsabilă de moartea a numeroşi ziarişti, oponenţi şi oameni de afaceri ruşi, autoarea genocidului din Ucraina, ei bine, o variantă a acestei legi, promulgată în decembrie 2012 în SUA şi aplicată la nivel global începând cu 2016, după prima invazie a dictaturii lui Putin în Ucraina, zace din 2019 în Parlamentul României.

Iohannis, care face mare tam-tam legat de stabilitatea oferită de USLamismul criminal PSD + PNL = MAFIE, nu foloseşte această majoritate parlamentară în interesul ţării, ci în interesul oligarhilor din PSD şi PNL.

România este cea mai rusofilă ţară din UE, dacă excludem Ungaria. În Românika, dictatura lui Putin nu este deranjată cu nimic, îşi continuă liniştită propaganda, prin România TV, Realitatea TV, Antena 3 etc. şi prin grupări rusofile precum AUR sau PSD, plus aşa-zisul PNL, de fapt o grupare care nu are nicio legătură cu liberalismul european autentic.

În 2024, dacă românii nu ies la vot şi votează tot 30% din electorat, sunt mari şanse să avem parte de cel mai negru coşmar de după 1989: o oligarhie criminală ca-n Rusia, în care nu ai niciun drept, în care poţi fi asasinat sau aruncat în puşcărie oricând.

Marele rău făcut de regimul Iohannis acestei ţări este tolerarea şi încurajarea rusofililor din această ţară să mintă şi să dezinformeze, să aducă întunericul şi barbaria peste România.

Cel mai mare câştig de după 1989 este Libertatea. Atât cât e şi aşa cum e. Doar că libertatea trebuie păstrată de fiecare generaţie. Odată câştigată, libertatea se poate şi pierde dacă nu luptăm pentru păstrarea ei.

Ca să citez un fost preşedinte al SUA, Thomas Jefferson, este bine de reţinut că „arborele libertăţii trebuie să fie împrospătat din când în când cu sângele patrioţilor şi al tiranilor”.

Cât timp mafioţii controlează mass-media din România, această ţară nu are nicio şansă să scape de corupţie şi depopulare.

A murit Victor Babiuc, cel care l-a îmbogăţit, contra unor şpăgi, pe mafiotul George Becali, prin schimburi de terenuri.

România TV (RTV), interzisă în Basarabia, este agenţia de marketing din România a dictaturii criminalului de război Putin.

Mica problemă a patrihoţilor şi geto-dacilor liberi este că nu cunosc istoria şi limba ţării pe care pretind c-o iubesc.

România a avut (are) două femei remarcabile: Monica Macovei (a avut ideea înfiinţării DNA-ului şi Parchetului European) şi Laura Codruţa Kovesi (fost procuror-şef DNA, din perioada de glorie a instituţiei, şi actual procuror-şef la Parchetul European). Alături de Maia Sandu (doar basarabenii sunt români) reprezintă tripleta de aur a României.

Bărbaţii din Românika nu se ridică la nivelul celor trei doamne care au impresionat şi au dus faima acestei ţări peste tot în lume. Cu bărbaţi ca Dragnea, Năstase, Ponta, România a ajuns şi violată, şi furată. Cu bărbaţi ca Iohannis, Predoiu şi Bode, România a ajuns la cheremul mafioţilor din politică şi nu numai, care fură în linişte la umbra prescripţiei şi a legilor care-i protejează.

Ca să nu fiu nedrept, România de după 1989 a avut şi doi bărbaţi remarcabili, care, din păcate, au fost prezenţi, din cauza vârstei, puţini ani în viaţa publică: Ion Raţiu şi Corneliu Coposu. L-am mai putea adăuga pe Traian Băsescu, cel care a condamnat comunismul, şi a semnat numirea Laurei Codruţei Koveşi în fruntea DNA (Băsescu a dat cu mucii-n fasole după terminarea mandatelor, prin atacarea DNA-ului şi poziţionarea suspectă în apărarea japiţei infractoare Elena Udrea).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu