Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXXIV)

marți, februarie 21, 2023 7:34
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Pe vremea când eram „liberi” şi „suverani”, adică în anii ’90 ai secolului trecut (România a fost primită în Uniunea Europeană în 2007, reuşind „performanţa” să fie ultima ţară din fostul gulag comunist, alături de Bulgaria, ce a intrat în UE), ei bine, în acei ani în care fostul comunist Ion Iliescu se juca de-a democraţia originală, cu voie de la Moscova, se întâmpla următorul fenomen:

majoritatea vedetelor occidentale care ajungeau, din greşeală, în Românika salutau publicul din Bucureşti, şi nu numai, cu deja clasicul „Hello, Budapest!”.

Coincidenţă sau nu, după 2007, nicio vedetă occidentală ajunsă în România, de data asta ştiau că ajung în spaţiul UE, nu a mai încurcat Bucureştiul ţiganizat şi manelizat, PeSeDizat şi corupt, cu altă capitală europeană.

Quod era demonstrandum (ceea ce era de demonstrat – traducerea este pentru d(r)acii liberi care mai ajung întâmplător pe această pagină şi încep să-şi arate nudul din creier prin înjurături şi etichetări de tot felul la adresa autorului textului, adică a mea).

Trecerea la euro şi intrarea în Schengen se vor produce doar atunci când PSD-ul corupt şi mafiot va avea sub 10% la vot.

Nu ignora niciodată pe cineva căruia îi pasă de tine pentru că într-o zi o să realizezi că ţi-ai pierdut diamantul în timp ce erai ocupat să aduni pietre.

În România, mafia se numeşte PSD, îi jefuieşte pe cei harnici şi inteligenţi, nu cu pistolul, ci cu votul leneşilor/needucaţilor.

Se spune că pensionarii au plătit datoria externă a României comuniste. Aşa o fi (mai ales pensionarii „speciali”, ăia care ies la pensie la 45 de ani).

Dar pensionarii de după 1989 au mai făcut ceva: au refăcut datoria externă, ba chiar au mărit-o, votând într-un procent de minim 80% grupul infracţional cu acronimul PSD (şi sateliţii acestuia: PRM, PSM, PUNR, AUR etc.), grup care a adus datoria externă a României pe culmile nebănuite ale jafului neocomunist.

De altfel, televiziunile mafioţilor (Antena 3, Realitatea TV, România TV etc.) se adresează în principal pensionarilor cu dezinformări şi manipulări social-democrate, pensionarii formând masa docilă a votanţilor de corupţi şi mafioţi, de la criminalul KGB-ist Ion Iliescu la Adrian Năstase, Victor Ponta sau Liviu Dragnea.

A avea părul alb este una şi a fi un exemplu pozitiv pentru tineri este alta. Prin votul lor, foşti pensionari comunişti şi pensionarii speciali de astăzi au depopulat această ţară, au contribuit nemijlocit la jefuirea ei de către mafioţii din politică.

Poate tinerii ar fi ieşit la vot dacă aveau un exemplu pozitiv în votul pensionarilor, în modul lor de a înţelege politica şi democraţia. Fără banii din Occident, fără împrumuturi externe, punctul ăla de pensie de care tot se discută la televiziunile mafioţilor ar putea fi mărit numai dacă s-ar confisca averile furate de către cei votaţi de pensionarii României.

Nu americanii ne-au furat Basarabia, nordul Bucovinei şi Ţinutul Herţa, ci comuniştii ruşi, rude politice cu dictatorul Ceauşescu.

Începând cu 2035, în UE maşinile noi vor trebui să aibă emisii zero de CO2. Adică, după 2035, maşinile noi vor fi doar electrice.

În 2022, media anuală a orelor lucrate zilnic a fost de 4,7 ore, iar pentru 2030 se prevede o medie de 4,4 ore lucrate zilnic.

În 2022, ponderea orelor petrecute online a fost, în medie, de 39%. Se estimează că, în 2030, procentul va ajunge la 53%.

Românika este singura ţară din Europa care acceptă senină consecinţele pactului Molotov-Ribbentrop, adică existenţa a două state româneşti: la est şi la vest de Prut.

Toate celelalte consecinţe ale pactului criminal dintre comuniştii lui Stalin şi naziştii lui Hitler au fost anulate/îndreptate: ţările baltice şi-au recăpătat independenţa, Polonia, împărţită „tovărăşeşte” între Rusia comunistă şi Germania nazistă, în 1939, a revenit în graniţele (aproape) fireşti etc.

Mai mult, Basarabia (= Republica Moldova) este abandonată în ghearele ruşilor de către un Iohannis absent, după ce, anterior, KGB-istul criminal Ion Iliescu a „ratat”, cu voie de la Moscova, reunificarea ţării în 1990, atunci când se putea face.

Dacă ruşii invadează Basarabia, Românika nu va mişca un deget pentru a-şi apăra teritoriul. Aşa cum nu a făcut-o nici în 1940, atunci când regele-curvar Carol al II-lea, cu gândul mai mult la nurii Elenei Lupescu decât la Ţara Românească, a cedat Basarabia comuniştilor ruşilor fără un foc de armă. Ce să ştie acest curvar nenorocit, o pacoste de rege, că victoria este opţională, dar lupta este obligatorie.

Cât de ticăloşi şi criminali pot fi pupincuriştii măcelarului Putin atunci când, din rea-voinţă sau din ignoranţa, ridică în slăvi Rusia, Imperiul Răului, care a invadat România de mai multe ori, jefuind-o, începând cu 1812, atunci când am devenit vecini cu ruşii.

Mândri că suntem români?!?! Doamne, ce mi-e ruşine că sunt român, furat de Dragnea, Năstase, Hrebenciuc etc., cu bunicii ucişi în temniţele comuniste de clica lui Ceauşescu şi Iliescu, atât de îndrăgiţi de unii români.

Această ţară va muri în derizoriu şi ridicol, de mâna cetăţenilor ei, 80% dintre cei rămaşi în Românika fiind cetăţeni de mâna a şaptea, dacă ne raportăm la valorile lumii libere.

În rest, rămâne cum a stabilit Octavian Goga în 1916: „ România, țară de secături, țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștrii care s-au vândut o viață întreagă, deputații contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoșătoare de meningită morală.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu