A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLIX)

duminică, octombrie 3, 2021 10:15

PSD = ciuma rosie = mafia17 septembrie 2019

Statul PeSeDist a fost întotdeauna apărătorul mafioţilor, nu apărătorul oamenilor cinstiţi, pe umerii cărora stă România

În 2003, în România, cu Ion Iliescu, KGB-ist criminal, la Cotroceni, şi Adrian Năstase, părintele Mafiei (Naşul), premier, se-ntâmpla aşa:

Ofiţer contrabandist de poliţie, avansat general la Cotroceni

Îl cheamă general de brigadă Paul Sârbu. S-a născut subofiţer de jandarmi, a trăit ca ofiţer de poliţie şi va muri general în SPP.

Printr-o scamatorie politică, ajunge locotenent-colonel şi consilierul secretarului de stat Liviu Popescu, din Ministerul de Interne, din dinastia celor cinsprezece mii de specialişti ai lui Emil Constantinescu.

În 1999, se aruncă în apele tulburi ale “Afacerii Portbagajul”, de unde pescuieşte foloase necuvenite.

În 2000, continuă să cultive relaţii pe parteneriat cu lumea interlopă şi face trafic de cafea, împreună cu arabul Abdala Sherif, prin firmele Overseas, din Zona Liberă Giurgiu, Geea Forwarding, Helleni şi prin Vama Constanţa.

La trafic participă alături de generalul Mihai Bogdan şi maiorul Grigore Peşterău.

Dudu Ionescu, ministru ţărănist de Interne din acea perioadă, îi dă afară pe tustrei şi ordonă o anchetă.

Vin alegerile (din 2000 – n.m.), Dudu Ionescu nu mai este ministru, iar Paul Sârbu dispare într-o direcţie necunoscută.

Dar, în urmă cu o lună (era noiembrie 2003 – n.m.), aflăm că este avansat general de brigadă în SPP şi cooptat în Administraţia Prezidenţială (Preşedintele României era atunci, în 2003, Ion Iliescu – n.m.).

Acum (era decembrie 2003 – n.m.) activează în subordinea generalului Dumitru Iliescu, în departamentul de securitate al lui Talpeş.

Faptul că un vechi contrabandist este recrutat de Cotroceni e semn că a început cu adevărat campania electorală. Campaniile PSD beau întotdeauna cafea de contrabandă, fumează ţigări de pe piaţa neagră şi se deplasează cu benzină trecută fraudulos peste frontiera de est.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu