A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXII)

miercuri, august 11, 2021 15:08
Posted in category Mass-media

Tigania11 iulie 2019

La Antenele lui Voiculescu-Puscarie, tiganizarea Romaniei merge mai departe

Unii spun că “Felix” Voiculescu ar fi ţigan. Alţii spun că Voiculescu-Puşcărie este un mafiot, iar la mafioţii mioritici naţionalitatea nu contează. Un lucru este cert: Antenele lui Voiculescu-Puşcărie, atunci când nu mint şi dezinformează, ţiganizează la greu România. Şi o fac de cel puţin 20 de ani.

La Antena 1 şi Antena 2, ţiganii, curvele, cocalarii şi piţipoancele au invadat ecranele televizoarelor

Dacă tot suntem etichetaţi în toată Europa drept “ţigani” (doar aşa se strigă la meciurile de fotbal ale naţionalei României: “Ţiganii! Ţiganii!”), Voiculescu-Puşcărie, care n-a returnat statului român, adică nouă “fraierilor” care suntem furaţi zilnic de ciuma roşie, mărunţişul de 60 de milioane de euro, la care l-a obligat justiţia, ei bine, acest securist împuţit şi posturile sale TV de căcat continuă să prezinte maneaua ţigănească în locul doinei româneşti, oferind o puternică senzaţie de vomă celor care se uită la asemenea latrine împuţite. Pe lângă ţiganul Nicolae-Ionuţ Pascu, alias “Pepe”, şi alţii ca el, s-au mai găsit şi tot soiul de “românizaţi” care au pus botul la măscăriciul Dan Negru, un monument de ţigăneală şi prostie, maimuţăreală şi prost-gust. Dacă se merge în ritmul acesta, România va deveni Ţigănia, nu numai prin cresterea alarmantă a procentului ţiganilor din totalul populaţiei României (se estimează că în 2050, dacă se menţine natalitatea scăzută la români şi natalitatea înfiorător de mari la ţigani, acolo unde 90% trăiesc din ajutoare sociale, adică pe spinarea celor ce muncesc, asta dacă nu fură şi nu ajung la puşcărie, tiganii analfabeţi formând grosul puşcăriaşilor, ei bine, în 2050 specialiştii estimează că ţiganii vor deveni majoritari în România, asta şi pe fondul emigraţiei masive a românilor în Occident, din cauza ciumei roşii care fură şi distruge în continuare această ţară), ci şi prin înlocuirea obiceiurilor româneşti străbune cu obiceiuri ţigăneşti.

Deja la tembelizor se foloseşte ţigănescul “mişto” în locul unor cuvinte româneşti de un milion de ori mai frumoase. Cred că tembeliziunile din Românica sunt un factor extrem de nociv de îndobitocire şi ţiganizare a unor mase de oameni, dominaţi de incultură şi prostie, analfabetism şi lipsă crasă de educaţie, oameni care cu siguranţă nu citesc o carte sau nu caută informaţii pe internet. Ciuma roşie se bazează tocmai pe aceste mase de oameni, ţiganizate şi îndobitocite de Antenele lui Voiculescu-Puşcărie.

Boicotaţi posturile lui Voiculescu-Puşcărie: Antena 1, Antena Star, Antena 3. Acestea sunt profund antinaţionale, antimorale, antiadevăr şi antidreptate. Spală creiere, susţin ciuma roşie, ţiganizează România. România înseamnă doina străbunilor noştri, nu maneaua ţigănească!

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu