A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCVII)

joi, august 5, 2021 18:30
Posted in category PeNaLii

Rares Bogdan7 iulie 2019

La Realitatea TV erau elogiati fostii turnatori la Securitate, de catre Rares Bogdan

Cum sa fii pupat in fund de asa-zisul ziarist Rares Bogdan, limbricul lui Iohannis, in calitate de fost turnător la Securitate

De cel puțin 3 ori, am zărit, în cele maxim 10 minute în care am ramas cu privirea pe Realitatea TV, adevărate ode ridicate unui fost turnător la Securitatea Comunistă. Este vorba de Mircea Ionescu Quintus, fost președinte PNL, acel partid socialist cu față bovină, PNL-ul anticomunist murind în temnițele bolșevice, acolo unde a ajuns odată cu instaurarea ciumei roșii în România. Să nu știe Rareș Bogdan că acest Quintus a fost turnător la Securitate? Știe sigur, dar îl doare-n fund.

Dovada că Mircea Ionescu Quintus a fost turnător la Securitatea comunistă (fiind într-o vreme și președintele PNL-ului democratic, fără legături cu comunismul, hăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăă)

În Monitorul Oficial al României, nr. 573, din 29 noiembrie 2000, apare lista persoanelor care au desfășurat activități de poliție politică. În această listă, la poziția 8, îl găsim pe Ionescu-Quintus Mircea, cu părinții Jean și Maria, născut la 18 martie 1917 în localitatea Kersan din Ucraina.

Rareș Bogdan: “Mircea Ionescu Quintus, acest reper moral al lumii de azi” (hăăăă, hăăăă, hăăăăăăăă)

Pupincuristul lui Iohannis, Rareș Bogdan adică, chiar îi crede idioți pe cei care se uită la Realitatea TV? Chiar crede că toată lumea a uitat cine este “reperul moral” Quintus? Faptul că are 99 de ani azi, în 2016, înseamnă un singur lucru: securiștii i-au plătit bine notele informative.

Asa-zisul liberal Mircea Ionescu Quintus, jegul moral care i-a adus în fruntea PNL-ului pe scursurile socialiste Tăriceanu și Crin Antonescu

Moțăind pe la ședințele PNL-ului roșu de azi, Quintus a girat toate tâmpeniile înfăptuite de infractorul Tăriceanu și de chiulangiul Crin Antonescu. “Reperul moral” Quintus a fost de acord ca PNl-ul, cică anticomunist, să se alieze cu urmasii comuniștilor care au decimat PNL-ul autentic, format din adevarate personalități ale acelor vremuri, nu din turnători la Securitate ca azi.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu