A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXXII)

joi, august 19, 2021 15:54

Alexandra Macesanu - ucisa de PSD
26 iulie 2019

Jurnalistul Petre M. Iancu (Deutsche Welle) afirma ca modificarile aduse de PSD si ALDE Codului de Procedura Penala i-au determinat pe politisti sa intarzie perchezitia locuintei in care ar fi fost ucisa Alexandra Maceseanu.

„In tara in care infractorul e rege, ca sa se simta cat mai bine cleptocratia, STS nu reuseste sa localizeze un apel la 112, iar politistii nu izbutesc sa patrunda la timp in casa unui probabil asasin in serie sa salveze o adolescenta deznadajduita.

Caci, dupa cate au inteles ei, nu poate fi deranjat un criminal la o ora prea matinala sau prea tarzie. Iata efectul subconstient al transformarii Romaniei intr-un paradis al penalilor si infractorilor de catre PSD-istii si ALDE-istii care au schimbat codul de procedura penala.

Potrivit acestui cod, ‘perchezitia domiciliara nu poate fi inceputa inainte de ora 6,00 sau dupa ora 20,00, cu exceptia infractiunii flagrante…’ Dar de unde sa stie un biet militian, conditionat sa apere drepturile sacrosancte ale tuturor nelegiuitilor, ce-i aia ‘infractiune flagranta?’ Dar ce inseamna sa salvezi o viata?”, a scris Petre M. Iancu pe Facebook.

Alexandra, fata ucisa in Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpanasu: „Jigodiile din fruntea statului roman sa nu aiba impresia ca scapa”

Alexandru Cumpanasu, realizator TV si presedinte al Asociatiei pentru Implementarea Democratiei, a declarat, vineri, la Romania TV ca Alexandra, fata de 15 ani ucisa la Caracal, este nepoata sa.

Cumpanasu a declarat ca a aflat ce s-a intamplat la Caracal joi noapte, la ora 23.00: „Din acel moment nu am mai dormit!”.

„Imi e foarte greu sa vorbesc de acest lucru. Noi in familie, avem o regula, nu vorbim despre ceea ce se intampla in familia noastra. Dar fac acest gest pentru ca jigodiile din fruntea statului roman sa nu aiba impresia ca scapa. Fiecare dintre sefii acestor sisteme ma cunosc bine. Daca mi-a intrat in cap ca vor pleca, vor pleca! Si o sa va dau detalii pe care poate nu le stiti. Ofiterii de politie, in timp ce Alexandra era in casa, stateau la poarta. In timp ce ea tipa si a fost auzita, erau opriti de catre procurori sa intre. Desi unii dintre ei au vrut sa intre chiar si fara sa indeplineasca termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus sa nu se intre”, a spus Alexandru Cumpanasu. (https://www.aktual24.ro/alexandra-fata-ucisa-in-caracal-este-nepoata-lui-alexandru-cumpanasu-jigodiile-din-fruntea-statului-roman-sa-nu-aiba-impresia-ca-scapa/)

Cristian Buretea: „Am înțeles bine? Victima minoră a unei răpiri a reușit să sune la 112, și a dat date exacte ale locației. Poliția s-a câcâit mai multe ore și au intervenit… a doua zi?! Au găsit fata ucisă. Dar când îl căutau pe tâmpitul ăla de a ucis un polițist de la rutieră au intrat după el cu tot ce aveau în dotare. Acum s-au scărpinat când în creștet când în fund, până nu a mai contat. Iar în final aruncă pisica moartă în curtea STS-ului, taman bine cât să le anuleze softul ăla de la alegeri. Asta-i doare pe ei acuma! Băi idioților! 112 înseamnă număr de urgență imbecililor. Când este apelat de la o locație, automat acea locație trebuie localizată electronic. Mai ai și adresa comunicată de persoana care sună și cere ajutorul, este vorba de o răpire a unui minor și voi ce mama voastră faceți nemernicilor?! De două zile ne stresați cu alertele alea de catastrofă naturală. Catastrofe umane sunteți voi cu Arafatul vostru cu tot. Unde-i arabul să ne mai spună acum ce performant este sistemul de urgență! Sictir!” (https://www.facebook.com/cristianburetea)

25 iulie 2019

kmkz.ro: A apărut unitatea de măsură pentru prostie: dăncila! O dăncilă = 10 grapini

Un grup de oameni de știință din Videle e pe cale să câștige premiul N-obeli. Ei au descoperit o nouă unitate de masură pentru prostie: dăncila. Care nu este altceva decât IQ-ul cu semn negativ.

Si as mai adauga urmatorul lucru: cum naiba poti emite pretentii sa fii presedintele unei tari a carei limba o stalcesti in ultimul hal? Pana la urma, a fi bun roman, dupa umila mea parere, inseamna a cunoaste limba romana la un nivel acceptabil. Este inadmisibil ca Presedintele Romaniei sa fie un imbecil care face gafe foarte, foarte mari atunci cand se exprima in limba romana.

Dancila - Grapini

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu