A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXVIII)

duminică, august 15, 2021 17:54
Posted in category Mass-media

10 august 2018, in mandatul lui Iohannis
18 iulie 2019

Aţi auzit vreo reacţie a lui Iohannis legată de decizia CCR de-a invalida Referendumul din 26 mai 2019? Nu există aşa ceva. De altfel, pe site-ul https://www.presidency.ro/ro/presedinte/agenda-presedintelui, la agenda Preşedintelui României, ultimul eveniment este o declaraţie de presă din 10 iulie 2019, ora 13 (între două relaxări, c-aşa-i la stat). De atunci, nimic. Omul e în concediu, nu are treabă cu România. E în concediu în România! Trebuie precizat acest lucru.

De altfel, turistul Iohannis, acest USLamist ce l-a avut pe Dragnea, puşcăriaşul, tovarăş de alianţă, a avut puternice dureri în cur şi atunci când CCR, sluga PSD, i-a făcut scăpaţi pe mafioţii neamului românesc, cu abureala aia privind completurile de judecată, de ne-am trezit cu japiţa infractoare Udrea în România, pentru, nu-i aşa, un sex oral şi normal de calitate acordate numitului Băsescu Traian, jigodia care a trecut de partea mafioţilor, dar nu mai poate de grija faptului că “cei de la USR sunt nişte diletanţi”. Băsexu trebuie să ştie că: mai bine diletant, decât ticălos, mai bine USR-ist, decât mâncător de rahat roşu alături de PSD (situaţie în care se află acest creier atrofiat de alcool; cum dracu’ o fi obţinut PMP-ul peste 5% din voturi, la alegerile europarlamentare?).

Dar să revenim la Muianis. Ia-auziţi aici: Klaus Iohannis a spus miercuri, cu privire la decizia CCR pe completurile de trei judecători de săptămâna trecută, că a luat act și că nu dorește să comenteze deciziile Curții.

„Am luat act de ea. Nu comentez deciziile CCR”, a fost reacția președintelui.

Oare, când o să-şi prezinte bilanţul celor 5 ani de mandat, ce-o să spună? Că România a fost dată înapoi, în privinţa justiţiei, cu 20 ani? Că oamenii au fost bătuţi şi gazaţi? Că au fost eliberaţi din puşcării criminali care au ucis din nou? Ce este pozitiv în cei 5 ani de mandat Iohannis?!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu