A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLVIII)

sâmbătă, iunie 12, 2021 7:32

Amantele PSD-istilor11 aprilie 2019

PSD-istii si amantele lor intretinute din bani furati

Referendumul pentru familia tradiţională, o bătaie de joc marca “mafia PSD”

Se mai aude ceva despre referendumul pentru familia tradiţională? Absolut nimic. Tăcerea totală din partea mafioţilor PSD. Însăşi ideea de referendum pentru familia tradiţională era o bătaie de joc marca “mafia PSD”, întrucât venea din partea unor personaje precum Liviu Dragnea, posesor de amantă cu 30 de primăveri mai puţine decât acest mafiot roşu, sau Călin Popescu Tăriceanu, aflat, în mod deloc tradiţional, la a 5-a soţie, foarte tânără şi aceasta, în comparaţie cu vârsta mafiotului Tăriceanu. Ideea de referendum pentru familia tradiţională n-ar fi atins culmile absurdului dacă ar fi venit din partea unui Traian Băsescu, familist cu aceeaşi soţie de câteva decenii, sau Klaus Iohannis aflat în aceeaşi situaţie. Tupeul şi nesimţirea mafioţilor din fruntea PSD nu are limite, din moment ce aceşti curvari nenorociţi (parcă a face sex cu amantele sau cu numeroasele soţii se numeşte “a preacurvi”, creştineşte vorbind) au venit cu ideea unui referendum pentru (hăăă, hăăă, hăăăă) “familia tradiţională”.

Mult mai firesc ar fi fost ca limbricul mafiot Dragnea să vină cu ideea unui referendum pentru “amanta tradiţională, cu 30 de anişori mai tânără” (ce bărbat nu şi-ar dori o puştoaică alături, frumoasă şi deşteaptă, cum este Cătălina mafiotului de Teleorman) sau Tăriceanu să vină cu ideea unui referendum pentru “dreptul fiecărui bărbat din România de a schimba nevestele precum ciorapii, iar respectivele soţii să fie cât mai tinere, chiar din ce în ce mai tinere”. Ăştia sunt jegurile care ne dau lecţii despre familia tradiţională, cu un umor negru care l-ar face invidios şi pe Eugen Ionescu, românul care a inventat “teatrul absurdului” (francezii spun că-i de-al lor, dar s-a născut în România).

Hai să vă arăt şi o poză, cu amanta unui “tinerel” ce apărea foarte des la Onania TV (RTV), pentru a ne explica ce nedreaptă este soarta pentru politicienii corupţi din Românica, atunci când sunt întrebaţi de unde au milioanele de euro pentru vile, conturi şi, evident, întreţineri de amante foarte tinere, cărora le mai oferă şi funcţii prin Parlamentul plin de penali şi mafioţi sau prin Guvernul devenit proprietatea mafiei PSD-iste.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu