A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLVI)

miercuri, iunie 9, 2021 8:16

Imbecila mileniului, Viorica Vasilica Dăncilă8 aprilie 2019

Pe cine să moştenească şi ciumaţii roşii din PSD, când vine vorba despre analfabetism cronic? Pe înaintaşii lor, criminalii comunişti! Şi aceştia erau analfabeţi, dar asta nu i-a împiedicat să ucidă crema elitei româneşti interbelice.

Există, totuşi, o deosebire: proştii din anii comunismului erau impuşi de Moscova sau, cel puţin, agreaţi de Moscova; proştii de astăzi au fost aleşi (cu “ajutorul” celor care nu s-au mişcat să voteze, dar vor o ţară ca afară), pe fondul unui manipulări media, practicată de ani de zile de către Mafia TV (RTV şi Antena 3). Inclusiv pe Facebook sunt postaci plătiţi de PSD (din bani furaţi), care reclamă vocile libere şi fac o propagandă deşănţată mafioţilor roşii, care ne ucid în spitale cu viermi si pe drumuri de rahat.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu