A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLIV)

marți, iunie 1, 2021 15:43

Citat Doina Cornea6 aprilie 2019

În România comuistă a anului 2018, eroii anticomunişti se sting în tăcere, în timp ce cocalarii şi piţipoancele sunt non-stop la tembelizor

S-a stins Doina Cornea, o eroină a neamului românesc, un exemplu de curaj şi moralitate pentru fiecare dintre noi. La ce se vede astăzi, cu ciuma roşie ce distruge tot ce înseamnă moralitate, dreptate şi, până la urmă, normalitate, nu meritam să fim contemporani cu această personalitate a României, acest monument de suferinţă şi dăruire pentru libertatea acestei ţări. Mass-media controlată de ciuma roşie nu a acordat nimic semnificativ evenimentului dispariţiei celei care a avut curajul să înfrunte teroarea Securităţii comuniste, comuiste mai corect spus, dar aceleaşi latrine PSD-iste continuă zi de zi şi noapte de noapte ţiganizarea României, prin prezentarea non-stop de cocalari analfabeţi şi piţipoance retardate, asta dacă nu spală creierele imbecililor care se mai uită la asemenea rahaturi, prin texte pentru cretini şi idioţi, de genul “Soros este de vină deoarece puşcăriaşul Dragnea a fost prins cu ITP-ul expirat, la maşina de 140.000 de euro cu care se deplasa la mare, alături de ‘familia tradiţională’ a acestui mafiot, numita Cătălina, viitoare Dragnea, ce are mai puţin de jumătate din vârsta dictatorului ce izolează România şi controlează aproape toată presa din această ţară”.

Vedeti si aici.

31 martie 2019

Cum a bagat PSD = ciuma rosie tara in faliment

Datoria externă a României a crescut de la 15 miliarde euro, în 2001, la 101 miliarde euro, în martie 2019 (37 miliarde statul – latura „sociala”: pomeni, pensii speciale etc. si 64 miliarde companiile de stat – de unde s-a furat pe rupte – si bancile).

Față de decembrie 2004, când Traian Băsescu a ajuns președintele țării, datoria externă a crescut cu 80 miliarde de euro, de la 21, la 101.

Nu urlau rahatii de la Antena 3 ca „dictatorul” Basescu omoara Romania, adica nu-i lasa pe hoti sa fure si sa indatoreze Romania.

Teodorovici

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu