A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXII)

joi, iulie 1, 2021 17:18

Darius Valcov27 aprilie 2019

Biblia, Vechiul Testament, Decalogul, porunca a VIII-a: „Să nu furi!”. Însă, daca eşti PSD-ist, te ştergi la fund cu Legea Divină, adică o modifici rapid printr-o Ordonanţă de Urgenţă, pe care o argumentezi cu texte de aburit proşti, de genul:

“Moise s-a folosit de ascultări ilegale pe muntele Sinai, ca un torţionar ordinar ce era, plus că cine este Dumnezeu să ne dicteze nouă, PSD-iştilor, ce să facem, că nu de aia am câştigat noi alegerile, cu 18% din totalul alegătorilor cu drept de vot, să vină Bărbosul de la UE-ul ceresc şi să ne spună nouă, ciumaţilor roşii, ce texte de lege să modificăm. Noi, PSD-iştii, ştim sigur că Moise este finanţat de Soros, iar cei care promovează învăţăturile biblice formează statul paralel, pe care domnul Liviu Dragnea, preşedintele nostru iubit, a promis că-l va învinge. Până una alta, o să propunem ca acest Moise să fie anchetat de SS-ul Adinei Florea, deoarece aşa ceva nu s-a mai pomenit: cum adică, să nu poţi fura în ţara ta, cu parlamentul tău, cu guvernul tău, cu justiţia ta.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu