A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXIII)

vineri, iulie 2, 2021 7:08
Posted in category Istorie

Pactul Hitler-Stalin28 aprilie 2019

România este singura ţară fost-comunistă, adică din fostul lagăr sovietic, ce nu a făcut nimic pentru eliminarea consecinţelor pactului Molotov-Ribbentrop, a înţelegerii dintre cei mai mari criminali ai istoriei, Stalin şi Hitler.

Iar anularea consecinţelor acestui pact criminal ar însemna unirea Basarabiei cu România, mai precis revenirea acestui teritoriu românesc la Patria-mamă.

Dar cine s-o facă? Ciumaţii roşii, corupţi, hoţi şi mafioţi, cei care se pun rău cu ţările civilizate şi dezvoltate ale Vestului, fără sprijinul cărora nici nu se pune problema reîntregirii ţării?!

Pentru mine, un lucru este clar de demultă vreme: o ţară indobitocită de către Mafia TV (Antena 3 şi România TV), ţiganizată de Antenele lui Voiculescu-Puşcărie (şi nu numai) prin manele (muzica ţiganilor, dacă jegul numit “manea” se poate numi muzică) şi alte rahaturi, ei bine, o astfel de ţară nu poate emite pretenţii să ridice capul în lumea bună a Europei, cea care, din respect şi admiraţie pentru România, ar cere Rusiei să accepte eliminarea consecinţelor pactului Molotov-Ribbentrop, în ce priveşte România.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu