A şaptea dimensiune pe Facebook (CCVI)

sâmbătă, aprilie 3, 2021 7:20

PSD = ciuma rosie = mafia2 decembrie 2018

Adrian Năstase: “Ziariştii trebuie fie periaţi, fie cumpăraţi, iar când nu merge cu niciuna, pur şi simplu bătuţi.” (Vedeti aici.)

Votanţii PSD = ciuma roşie, ce v-au dat mafioţii ca să fure tot în România? O găleată de 5 lei. Hai 10 lei. Şi i-aţi votat şi aţi condamnat 10 milioane de români la emigrare! Şi mulţi alţii la moarte! Pe drumuri care nu există sau nu sunt modernizate şi în spitale infecte. Votanţii ciumei roşii, ştiţi că sunteţi nişte criminali! Nu? Ei bine, jeguri ordinare, chiar asta sunteţi: unealta prin intermediul căreia cocalarii mafioţi din PSD au furat miliarde de euro, au tăiat toate pădurile României, au vândut tot pe şpăgi şi comisioane. Iar voi, “necăjiţii”, pe care Mafia TV (Antena 3 şi România TV) vă prezintă drept victime ale extratereştrilor, aţi rămas cu găleata roşie cu 3 trandafiri!

Toţi cei care au votat vreodată PSD, merită să moară. Rapid. Toţi cei care s-au înscris în PSD, merită să moară în chinuri. (Citat dintr-un articol apărut într-un săptămânal central, din ţara aia unde banditul Liviu Dragnea şi camarila sa au eliberat mii de criminali, violatori şi mafioţi din politică, prin schimbarea legilor justiţiei.)

PSD = ciuma roşie este un grup infracţional organizat care nu a ezitat să-şi trimită gorilele (jandarmii), în 10 august 2018, să măcelărească românii care protestau paşnic în ţara lor, care este a lor, nu a mafioţilor şi criminalilor din PSD.

Şi m-apucă aşa o stare de greaţă atunci când îi văd pe unii numind PSD partid politic (hăăă, hăăă, hăăăă). Nu, PSD = ciuma roşie nu este partid politic, ci o gaşcă de borfaşi care au avut un singur scop: să fure cât mai mult în România.

Ce a făcut PSD pentru România? Nimic bun. Ne-a ras pădurile, a împrumutat peste 100 de miliarde de euro, a distrus, prin privatizări dubioase, întreprinderile moştenite din comunism, a organizat mineriade, a încălecat justiţia, a eliberat criminalii din puşcării etc.

Moarte ciumei roşii! La puşcărie cu mafioţii din PSD!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu