A şaptea dimensiune pe Facebook (CCVIII)

duminică, aprilie 4, 2021 12:46
Posted in category Mass-media

Catedrala fanariotilor9 decembrie 2018

Justinian Marina, fost patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR):

„Stalin, conducătorul Partidului Comunist, duce la îndeplinire legea istoriei, cu alte cuvinte acționează așa cum dorește Dumnezeu, motiv pentru care trebuie să ne supunem lui. Omenirea poate fi reînnoită după modelul rusesc; de aceea nici un creștin nu se poate opune ideii – crude, ce-i drept – care va crea un om nou pe întreaga planetă. Asemenea argumente sunt adesea folosite de clerici care sunt unelte ale Partidului. „Cristos este omul nou. Omul nou este omul sovietic. Prin urmare Cristos este sovietic!”

Vedeti si aici.

Stalin – secretar general al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice între anii 1922 – 1953. În timpul regimului său se presupune că au fost uciși între 10 milioane și 60 milioane de oameni. Numai foametea creată de Stalin în Ucraina a ucis între 2,5 milioane și 10 milioane de persoane. Tot regimul lui Stalin este autorul masacrului de la Katyn în care au fost uciși mii de polonezi, cei mai mulți ofițeri și intelectuali.

Vedeti si aici.

5 decembrie 2018

„Valorile” ciumei rosii!

PSD = ciuma rosie

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu