A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXL)

duminică, mai 9, 2021 6:41
Posted in category Mass-media

Antena 19 februarie 2019

Jurnalul Antena 1, exemplu de îndobitocire, țiganizare și manipulare

Dacă vrei să ai un popor educat, procedezi precum o fosta dinastie ce a guvernat Finlanda, cea care a impus prin lege obligația de a ști carte (să știi să scrii și să citești, cum era la acea vreme), dacă vrei să ai copii. Adică nu puteai avea copii, dacă, să zicem, erai un țigan analfabet. Dacă vrei să ai un popor îndobitocit, țiganizat și ușor de manipulat, procedezi precum Antena 1 (trustul securistului penal Dan “Felix” Voiculescu, în general).

Exemplu de îndobitocire prin Jurnalul Antena 1: la fiecare jurnal prezinți știri despre ciobanul infractor și analfabet George Becali

La asta se rezumă România, conform ziariștilor de căcat, ce-i ling tălpile lui Voiculescu: la un cioban care umbla cu valizele cu bani, care a promovat violența fizică și de limbaj, care a profitat de o clasă politică înclinată spre corupție, prin șpăgi și ilegalități obținând oarece avere. Măcar Ford, în SUA, a pus bazele fabricilor de mașini. Ce a făcut acest cioban în România de merită atâta atenție? Câte locuri de muncă a creat? Ce ramâne în urma lui, în afara circului și ilegalităților? Nimic. Doar dacă vrei să îndobitocești niște oameni și așa săraci, îl prezinți de acest infractor seară de seară. “Pe ce parte a dormit Becali, la ce oră s-a dus la toaletă Becali, cand s-a culcat mama lui Becali”, cam așa arată o parte din știrile Jurnalului Antena 1, unele dintre ele în “prime time”.

Țiganii sunt tot timpul prezentați de Jurnalul Antena 1

La fel ca infractorul George Becali, țiganii sunt prezentați mereu, cu știri care nu merită atenție nici măcar la ultima toaletă din ultimul oraș din România. “Ce a făcut Shakira de România” (o țigancă de care au auzit numai idioții de la Antena 1), “ce a făcut regele manelelor” sau “câte amante are țiganul X”, iată alte exemple de știri de căcat, difuzate la ore de maximă audiență de jegul numit Antena 1. Asta ca să nu mai punem faptul că țiganii fac legea în emisiunile Antena 1, care pune umărul la transformarea României în Rromânia (mulțumim Ilici “KGB” Iliescu, cu mama țigancă, cel care a introdus denumirea aberantă de “rom” în loc de “țigan”, așa cum au fost numiți de când au venit din India). De exemplu, țiganul Ștefan Relu Mihalache, alias Connect-R, este prezent în toate juriile emisiunilor Antena 1, de zici că deja Antena 1 a devenit postul oficial de televiziune al țiganilor. Sau Nicolae-Ionuț Pascu, alias Pepe, țigan și el, prezent mereu la Antena 1. Și lista poate continua.

Corupții sunt prezentați drept victime ale unei justiții nedrepte

Antena 1 este caz unic în lume prin dezinformarea pe care o practică atunci când vine vorba de politicienii corupți, care au furat din banii publici (bani pentru infrastructură, armată, poliție, sănătate etc.). Fără nici cea mai mică urmă de respect față de nobila profesie de jurnalist autentic, gata să moară pentru a informa corect și onest opinia publică, Antena 1 prezintă amănunte nesemnificative dintr-un caz de corupție (infractorul este bolnav, soția plânge după scula lui, mama infractorului are nevoie de ajutor la bucătărie), trecând cu vederea, în mod voit, faptele grave ale acestuia. Românii au penultimul salariu mediu din UE și din cauza furtului sistematic din banii publici, prin acte de corupție, rezultatul fiind îmbogățirea unora și sărăcirea României. Inculpatul Radu Mazăre are o avere de milioane de euro, în timp ce o parte însemnată a populației României nu-și permite să facă un concediu, odată la 10 ani, într-o stațiune din România (în timp ce acest Mazăre este tot timpul plecat în locuri exotice, locuri în care nu te duci cu 400 de euro, probabil, atat cat este salariul mediu în România).

Vedeti si aici.

8 februarie 2019

Cenzura in comunism! Culmea absurdului in dictatura comuista: un cizmar cu 4 clase, Nicolae Ceausescu, cerea interzicerea unor nume uriase ale teatrului romanesc, Liviu Ciulei si Lucian Pintilie.

Ceausescu, cenzura, comunism

6 februarie 2019

Victor Ciorbea, jegul care, în loc să-i apare pe români de abuzurile ciumei roşii, îi slujeşte pe mafioţii din politică. Şi când te gândeşti că această târâtoare, fără coloană vertebrală, a fost preşedintele PNŢCD. Ţărăniştii au dispărut de pe scena politică deoarece au fost conduşi de asemenea ticăloşi, de asemenea pupincurişti care, spre deosebire de Corneliu Coposu, au făcut pactul cu diavolul roşu.

Victor Ciorbea, avocatul penalilor\

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu