A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLVII)

marți, ianuarie 11, 2022 19:14

Dan Puric, pupincuristul bolsevicilor criminali
19 aprilie 2020

Dupa 1989, turnatorii la Securitate, precum Dan Puric, apar cel mai des la tembelizor

Doar 3 zile turnătorii, șecuriștii și bolșevicii notorii s-au ascuns ca șobolanii

După minunea de 3 zile, numită “miracolul din 1989”, au ieșit șobolanii de securiști, turnători și bolșevici. Și au început să se infiltreze în partidele politice, de la PSD la PNL, de la cloaca securistă PRM la tot felul de partidulețe de dreapta.

România a fost distrusă de securiști, turnatori și bolșevicii cu funcții cheie în Partidul Comunist Român.

Doar ei stiau cel mai bine unde este avuția națională, de care s-au ocupat vreme de 45 de ani. Nimeni altcineva n-a distrus România mai abitir decât hienele securiste, deghizate în “democrați” de conjunctură. Mai mult, tupeul acestor borfași care au slujit o dictatură, cea mai cumplită dictatură din câte a cunoscut omenirea (cel puțin 100 de milioane de oameni au fost uciși în numele comunismului), este fără margini. Apar la tembelizor zi de zi, pentru a explica de ce România este cum este, după ce a fost furată și jefuită tot de ei, comuniști, securiști, turnători. Cum plâng ei azi cu lacrimi de crocodil după regimul în care se bucurau de privilegii importante, în timp ce restul populatiei făcea foamea. Normal că te apuca isteria atunci când vezi că orice muritor se poate delecta cu tot soiul de bunătăți, dacă are bani, în timp ce tu, falnic pupincurist comunist, nu mai poți fi dintre cei aleși, dintre cei privilegiați.

Dan Puric, agentul Moscovei care nu a amintit niciodată de Basarabia, furată de ruși, dar plânge după o țară imaginară, în care turnătorii ca el aveau, probabil, un statut privilegiat

Dan Puric este cel mai bun exemplu de demagogie și populism specific bolșevicilor rusofoni. Dacă n-ar fi un nemernic, putea să-și vadă de activitatea sa artistică, știind că a turnat la Securitate de la 17 ani. Ăsta este rosofilul Dan Puric, cel care nu vede genocidul bolșevic, dar vede alte rahaturi la care au contribuit din plin turnătorii, securiștii, bolșevicii.

Potrivit adeverinţei emise de CNSAS în 2012, Dan Puric a fost recrutat de Securitate în martie 1976, pe vremea când avea doar 17 ani „în scopul supravegherii informative a elevilor din cadrul Liceului de arte plastice N.Tonitza” adică să-și toarne colegii de liceu. Puric a semnat angajamentul şi a primit numele de cod „Cristian”, scrie curentul.info.

„În ziua de 9 martie a.c. a fost contactat în vederea cunoaşterii personale numitul Puric Dan, elev în anul II la Liceul de arte plastice „N.Tonitza”. Din discuţiile purtate cu această ocazie a rezultat că este un tânăr sociabil, modest, comunicativ. A lăsat impresia unei persoane serioase, inteligente, cu o bogată cultură generală. Analizând activitatea şcolară, relaţiile cu colegii, a rezultat că este un nemulţumit de atitudinea delăsătoare a unora care învaţă slab, chiulesc de la ore, au alte preocupări. Se află în relaţii apropiate cu majoritatea colegilor cu care participă la diverse activităţi. Din cele discutate a rezultat că sus-numitul dispune de posibilităţi şi calităţi informative necesare într-o viitoare muncă informativă”, se scrie în dosarul de Securitate al lui Puric.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu