A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLV)

luni, ianuarie 10, 2022 8:07
Posted in category Mass-media

Andrei Caramitru despre BOR
18 aprilie 2020

Aly Elsiddig: “S-a găsit TÂLHARUL!

Ăla din cauza căruia Biserica Ortodoxă e o instituție rămasă în secolul XIX, nereformată și coruptă. Din cauza lui lingerea oaselor nu vindecă de cancer, nu plouă și nu au popii succes la toți băieții la care rîvnesc creștinește. Așa că tâlharul va fi adus să fie judecat de blasfemie și apostazie în fața Sfântului Consiliu de Combatere a Discriminării pentru a relua buna tradiție de până în 1866.

Suntem stat laic și democratic și ghici, surpriză, orice instituție poate fi criticată, ba chiar și băgată undeva. Vrei să îți filtrezi credința prin biserică, nu e nici o problemă, dar în final la fel cum nu am nevoie neapărat de Academie ca să citesc o carte bună, mă pot lipsi si de o Biserică care monetizează credința. Biserica Ortodoxă i-ar condamna pe Jan Hus și Giordano Bruno și azi pentru erezie.

Tâlharul e Andrei Caramitru cu care sunt în dezacord uneori dar în mod cert nu acum. Primești și un negru ungur lângă tine, Andrei?”

13 aprilie 2020

O ţară de căcat, formată majoritar din pupători de moaşte şi condusă de mafioţi roşii, nu merită să existe!

Un milion de euro pentru popii imbuibati

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu