A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLII)

sâmbătă, ianuarie 8, 2022 8:06
Posted in category Educatie

Demisie medici2 aprilie 2020

Universitatea Spiru Haret, cea care a distrus învăţământul superior românesc, a fost fondată de Aurelian Bondrea, pupincuristul Elenei Ceauşescu

Da, dragi tovarăşi şi “pretini”, foştii criminali comunişti ne-au distrus viitorul şi în aşa-zisa Românie capitalistă, de fapt neocomunistă şi ţiganizată. Cică, “cea mai mare universitate privată din Europa de Est” (hăăă, hăăăăă, hăăăăăă) este creaţia unuia numit Aurelian Bondrea, care a fost, atenţie, una şi aceeaşi persoană cu cel care a făcut-o doctor în chimie pe Elena Ceauşescu, analfabeta de renume mondial, egalată în prezent de a altă analfabetă de renume mondial, “profesoara” (hăăă, hăăă, hăăăă) de lucru manual, Viorica Dăncilă, din Videle-Teleorman.

Cei care au aprobat cea mai mare bătaie de joc la adresa învăţământului superior românesc, terfelind şi numele marelui Spiru Haret, au fost criminalii Ion Ilici “KGB” Iliescu şi Adrian “Puşcărie” Năstase, cei care, în 2002 (vedeţi captura de pe site-ul rahatului Spiru Haret, prezentată mai jos), au aprobat, prin Hotarâre de Guvern, înfiinţarea Universităţii Spiru Haret, unde citeşti 3 paragrafe şi ai absolvit un curs la distanţă, apoi eşti angajat la frecat menta în sectorul bugetar al României, deoarece, nu-i aşa, ai diplomă de absolvent de facultate, chiar dacă eşti o nulitate absolută.

Tovarăşul Bondrea Aurelian, ne informează Academia Caţavencu (nr. 603/2003) a fost tartorele învăţământului românesc până în 1989, fost şef de cadre şi cu titlurile universitare, cel care, printre meritele istorice, îl are şi pe acela de a o fi făcut doctor în chimie pe coana Leana. În anii şaptezeci, pe când tov. Odiosul şi tov. acad. dr. ing. Elena Ceauşescu se aflau într-o vizită în străinătate, Paul Niculescu-Mizil a reuşit să-l dea jos pe Bondrea şi chiar să anunţe destituirea în Scînteia (principalul organ de presă din România comunistă – n.m.), ceea ce, în general, însemna pecetluirea deciziei. Întoarsă în ţară, savanta l-a repus în drepturi pe “Aurică”. Un tovarăş de nădejde, stâlp al dictaturii şi mistificărilor nu putea rămâne fără “coledgi”.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu