A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXIII)

duminică, ianuarie 16, 2022 12:35

Parlamentar22 aprilie 2020

Mircea Marian (postare pe Facebook): „PSD a făcut din nou performanță și a plasat România pe primul loc. La deficit bugetar pe 2019: 4,3% în 2019. Sunt datele actualizate, furnizate azi de Eurostat.

Ca să înțelegeți de ce azi nu sunt bani de nici unele și România e complet descoperită în fața crizei economice care va veni. Exact ca-n 2008, după guvernarea Tăriceanu plus UDMR, susținuți de PSD. Așa ne-a lăsat PSD și-n 1996, când au jefuit Bancorex și multe alte bănci și am fost la un pas să intrăm în faliment, prea mulți au uitat…

Bulgaria a avut excedent bugetar de 2,1% în 2019 și, deși n-am în față date exacte, bănuiesc că și-a făcut investițiile în infrastructură, inclusiv cea spitalicească. Noi am dat banii pe pensii speciale și pe salariile unui aparat de stat a cărui competență și dedicare față de public am văzut-o.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu