A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLVIII)

miercuri, ianuarie 12, 2022 19:33
Posted in category Mass-media

Religie19 aprilie 2020

Când aud că România este Grădina Maicii Domnului îmi vine să vomit instantaneu!

Aşadar, ce avem noi aici, în Grădina Maicii Domnului (hăăă, hăăăă, hăăăăă). Avem aşa:

 1. O ţară cu 20% cetăţeni cu dosare penale, cu ţigani pe toate drumurile, cu manele şi gunoaie, tot pe toate drumurile. (https://asapteadimensiune.ro/multumim-psd-ului-si-curtii-constitutionale-pentru-cresterea-preturilor.html)
 2. O ţară, singura din Europa, în care au existat mineriade. (https://asapteadimensiune.ro/cum-a-fost-valea-jiului-jefuita-de-teroristul-cozma-miron.html)
 3. O ţară în care televiziunile sunt controlate de Mafie. (https://asapteadimensiune.ro/televiziunile-din-romania-sunt-controlate-de-mafia-psd.html)
 4. O ţară unde nu se respectă voinţa poporului, aceea cu maxim 300 de parlamentari. (https://asapteadimensiune.ro/parlamentarii-romani-actuali-primii-care-incalca-prevederile-constitu%C8%9Biei-romaniei.html)
 5. O ţară plină de creduli imbecili care mai cred că icoanele fac minuni. (https://asapteadimensiune.ro/minunile-copiei-facatoarei-de-minuni.html)
 6. O ţară ţiganizată de televiziuni. (https://asapteadimensiune.ro/de-ce-romanica-tiganizata-de-televiziuni-nu-va-avea-niciodata-romanian-dream.html)
 7. O ţară cu şosele mai rele (sau care lipsesc) ca-n Africa. (https://asapteadimensiune.ro/neconstruind-sosele-noi-psd-istii-sunt-ucigasii-romanilor.html)
 8. O ţară unde olimpicii emigrează, iar analfabeţii guvernează. (https://asapteadimensiune.ro/in-romania-olimpicii-emigreaza-iar-analfabetii-guverneaza.html)
 9. O ţară cu cel mai mare procent de mame cu vârsta între 10 şi 15 ani din UE. (https://asapteadimensiune.ro/consecinta-tiganizarii-non-stop-a-romaniei-de-catre-televiziunile-lui-voiculescu-puscarie-romania-are-cel-mai-mare-procent-de-mame-cu-varsta-intre-10-si-15-ani-din-ue.html)
 10. O ţară ce trimite în Parlament violatori. (https://asapteadimensiune.ro/dupa-ce-au-trimis-in-parlament-un-violator-pnl-istii-au-avut-parlamentar-un-medic-psihiatru-care-i-lasa-pe-nebuni-la-furat-contra-cost.html)
 11. O ţară în care mumia unui dictator, Nicolae Ceausescu, este scoasă periodic de la naftalină. (https://asapteadimensiune.ro/mumia-dictatorului-ceausescu-scoasa-periodic-de-la-naftalina.html)
 12. O ţară în care furtul intelectual este banalitate. (https://asapteadimensiune.ro/normal-pentru-niste-infractori-psd-ciuma-rosie-mafia-nu-este-deranjata-de-furtul-intelectual-plagiatul.html)
 13. O ţară unde înalţi ierarhi ortodocşi sunt şpăgari, homosexuali sau chiar infractori (cum este cazul lui Teodosie Şpagoveanu). (https://asapteadimensiune.ro/biserica-ortodoxa-romana-bor-cea-mai-retrograda-antiliberala-antidemocratica-si-antioccidentala-institutie-din-romania.html)
 14. O ţară în care se spală creiere ca-n Evul Mediu întunecat prin intermediul orelor de religie. (De ce BOR nu are dreptul moral de a indoctrina religios copiii din Romania)
 15. O ţară în care ucigaşii disidenţilor anticomunişti, adică securiştii criminali, au pensii speciale, în condiţiile în care locul lor era la închisoare, în orice altă ţară care, evident, nu este Grădina Maicii Domnului. (https://asapteadimensiune.ro/un-caz-emblematic-si-simptomatic.html)

Şi aş mai putea continua cu alte zeci, poate chiar sute, de exemple. Dar mă opresc aici. Doar jegurile, retardaţii, limbricii, ticăloşii, îmbuibaţii, leprele etc. se pot ascunde la umbra unor poveşti, ignorând crunta realitate.

Istoria Terrei au făcut-o alţii. România, populată de o turmă de mămăligari, a fost un personaj insignifiant pe marele drum al evoluţiei umanităţii, mai ales în ultimii 2000 de ani (cu puţine excepţii: un Decebal sau un Ştefan cel Mare, plus câţiva oameni de ştiinţă sau artişti mai răsăriţi).

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu