A şaptea dimensiune pe Facebook (CDLXIV)

duminică, ianuarie 16, 2022 18:19
Posted in category Mass-media

KGB-istul criminal si asasin Vladimir Putin27 aprilie 2020

Mircea Marian (postare pe Facebook): „Ăștia din Rusia nu se chinuie cu suspendări din funcție, când au probleme: “Șefa unui spital pentru pacienți cu coronavirus a căzut de la etajul 5 după o ceartă cu autoritățile“.

În Rusia lui Putin e un obicei aș zice clasic să cazi de la etaj când te cerți cu autoritățile, mai mulți jurnaliști luând, benevol, această decizie.

Regim mafiot. Dacă aveau și ei un gâde și niște antene nu s-ar fi ajuns la plonjoane de pe fereastră: linșajul mediatic e la fel de eficient sau poate chiar mai cumplit, chestie de percepție.”

26 aprilie 2020

Moderator Antena 3 (Cătălina Porumbel), către un invitat: „Cum vă permiteți să spuneți că telespectatorii Antenei 3 merită tratați ca niște oameni inteligenți?” Chiar aşa, cum?…

Antena 3, minciuna si dezinformare

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu