A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXCI)

vineri, februarie 18, 2022 18:21

PSD = ciuma rosie23 mai 2020

Ce fericit pare tractoristul Oprişan, baron de Vrancea, turnător la Securitatea comunistă (cu greşeli de ortografie, care l-au scârbit până şi pe ofiţerul de legătură al PSD-istului), cu milioanele de euro furate, despre care a declarat că le are de la mămica, turnătoare şi ea la Securitatea comunistă.

Iar singura femeie din conducerea Mafiei PSD-iste, filiala Moldova, reprezintă judeţul Botoşani şi se numeşte Federovici Doina, o rusnacă după nume şi nu numai. Iar Botoşaniul este printre puţinele judeţe din România, dacă nu singurul, unde în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale din 2019 imbecila mileniului, Viorica Dăncilă, a avut mai multe voturi decât Klaus Iohannis. Adică nu contează cât eşti de proastă, “inteligenţii” din judeţul Botoşani te vor vota.

Şi ar mai fi de povestit despre personajele groteşti din imagine. Cine să-i oprească pe aceşti mafioţi din jaf? Pupincuriştii Ciuruitului?! Hai să fim serioşi.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu