A şaptea dimensiune pe Facebook (CII)

luni, decembrie 21, 2020 21:46
Posted in category Educatie

Bugetari18 iunie 2018

Bugetarii, aceste curve nenorocite care i-o sug mafiotului Dragnea pentru 200 lei in plus la salariu

75% dintre bugetarii României votează mafia PSD-istă. În Moldova roșie, precum și în Oltenia roșie și țiganizată, procentul este undeva pe la 90%.

Pe cine credeți că se bazează mafia PSD-istă la fiecare scrutin electoral? În afară de categoriile clasice de idioți și cretini – țigani fără școală, pensionari ramoliți, asistați sociali inculți și fără minte – , pe bugetarii patriei, cei care se turnau unii pe alții la Securitate înainte de 1989, cei care și azi plâng după biciul lui Ceașcă și au limba în curul dictatorului ce a izolat și înfometat România, cei care, prin învățătorii și profesorii nostalgici ai comunismului și ai neocomunismului (PSD-ismul, adică), au nenorocit generații de elevi cărora nu le-au asigurat o pregătire pentru viitor, ci pentru trecut, condamnându-i în acest fel la statutul de votant al mafiei PSD-iste, în schimbul unui litru de ulei.

Credeți că pe învățătoarea țoapă și incultă din mediul rural o interesează hoțiile lui Dragnea? Sau caracterul mafiot al PSD-ului? Absolut deloc. Precum ultima curvă de pe centură, în schimbul a 200 lei, îi dă voie lui Dragnea, cel care, nu-i așa, reprezintă poporul, să fure cât vrea în România, să readucă România în colhozul rusesc, să izoleze această țară de lumea civilizată. Majoritate bugetarilor României țiganizate, care trăiesc pe spinarea celor din mediul privat, apăsați de biruri grele, și-ar vinde țara la tarabă, nu un niciun micrometru de conștiință națională, sunt absolvenți ai unor facultăți private de căcat, precum Spiru-Haret, unde n-au învățat mai nimic, fiind promovați deoarece niște profesori de la Spiru Haret aveau de luat niște bani, durându-i și pe aceștia în cur de această țară.

Rusia dictatorului KGB-ist criminal Putin are peste 90 de milioane de bugetari, astfel încât criminalul cu mâinile pătate de sângele ziariștilor și oponenților uciși din ordinul său nu a pierdut niciodată alegerile (de regulă, trucate, pentru a fi sigur de victorie) din cauza faptului că bugetarii, din teamă sau servilism, l-au votat fără probleme. Așa și în Românica, tot soiul trepăduși cu salarii imense, de pe la primării, școli, anaf-uri, agenții și paraagenții guvernamentale, asigură mafiei PSD-iste un procent mare la fiecare scrutin electoral.

Dacă vrem ca România să fie patria prosperității și libertății, nu patria mafioților votați și de bugetari în schimbul unor sute de lei în plus la salariu, trebuie privatizat tot, precum în SUA. Învățământul și sănătatea trecute la bugetele locale, să vedem dacă le mai convine mafioților locali să ceară 5 spitale unde se moare din cauza viermilor în locul unui mare spital dotat cu toate cele. Să vedem dacă mafiotii locali mai pot ține școli cu 7 elevi și peste 10 profesori. Iar toate aceste aberații erau posibile deoarece se luau bani de la investiții și se dădeau putorilor care, nu-i așa, trebuie să aibă un serviciu deși nu prea știu nimic, dar votează PSD-ul criminal.

Bugetari votanți ai mafiei PSD-iste, nu vă bucurați prea mult de cei 200 lei în plus la salariu. De regulă, într-o țară se trăiește bine dacă se muncește bine. Rezultatul umflării salariilor de catre mafia PSD-istă va fi creșterea prețurilor, adică inflația. Bugetari nenorociți și ticăloși, oare chiar nu realizați crima economică pe care mafia PSD-istă o comite cu aceste pomeni? Băi javre nenorocite, s-au închis unități economice nerentabile, s-a făcut o reformă economică dureroasă pentru a ajunge să avem inflație anuală 1% sau 2%! Cu acești bani care vi se dau de către mafia PSD-istă, pentru a vă închide gura, se creează dezechilibre economice grave, dar normal ca niște cretini ca voi au puternice dureri în cot atunci când vine vorba de viitorul copiilor și nepoților voștri. Lozinca voastră este simplă: “Să i-o sugem mafiotului Dragnea cât mai convingător, iar după noi, potopul. Nu contează ce fură mafia PSD-istă, ce injustiție aduce mafia PSD-istă, cum izolează țara mafia PSD-istă etc. Noi să avem azi ce mânca și mâine pot să ne pună mafioții PSD-iști cătușele.”

Bugetari votanți de PSD, voi ați distrus România, prin votul vostru. Voi ați votat o mafie care a ras tot în România, în schimbul unor bănuți în plus. Muriți, jeguri ordinare, pentru a da o sansă acestei țări să fie măcar pe-aproape de Polonia, Cehia sau Ungaria. Bugetari votanți de PSD, îmi creați doar scârbă și repulsie! Sunteți de o mie de ori mai demni de dispreț decât curvele de pe centură. Rău făcut de voi este infinit mai mare, în comparație cu ce fac acele fete.

Actualizare

Și dacă tot veni vorba despre cei din învățământ, despre moralitatea și integritatea lor: ați văzut vreun cadavru didactic să ia atitudine împotriva numirii, de către mafia PSD-istă, a directorilor de școli pe criterii politice? Ați vazut vreun protest legat de faptul ca rahați numiți politic au picat cu nota 2 (doi) concursul pentru ocuparea funcției de director de școală organizat de Guvernul Cioloș, dar mafia PSD-ista i-a pus inapoi directori? Și ar mai fi multe astfel de exemple.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu