A şaptea dimensiune pe Facebook (C)

duminică, decembrie 13, 2020 20:27
Posted in category Mass-media

Cerere demisie18 iunie 2018

Onorata instanta a romanilor destepti, frumosi si morali, recunosc smerit ca la alegerile parlamentare din decembrie 2016 am votat PMP-ul, mai mult pentru implicarea in campania „Aducem Basarabia acasa”, nestiind ce jigodie va deveni Traian Basescu dupa terminarea celor doua mandate si neavand cunostinta de faptul ca parlamentarii PMP-ului vor trece la ciuma rosie in timpul mandatului.

De asemenea, nu stiam ca o japita infractoare ca Udrea va fi aparata in ultimul hal de Basexu, cel care nu si-a aparat fratele atunci cand a fost vorba sa faca puscarie, si bine a facut.

Nu am stiut, onorata instanta, nici de existenta in PMP-ul lui Basexu a numitului Goga Octavian, un fel de Viorica Dancila care doar scrie, ca de vorbit nu l-am auzit niciodata. Si scrie precum un analfabet retardat. Oare stia Basexu pe cine pune pe listele pentru Parlament?

In speranta ca-mi va fi iertata lipsa de informare, promit solemn sa nu mai votez niciodata PMP-ul, acest aliat al ciumei rosii din Parlament. Asa sa-mi ajute USR-ul, pe care intentionez sa-l votez la urmatoarele alegeri, daca, evident, vor mai fi alegeri libere in Romania condusa de o clica de borfasi in frunte cu puscariasul Dragnea.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu