A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLVI)

sâmbătă, ianuarie 7, 2023 10:46
Posted in category Mass-media

Verii Becali, mafiotii fotbalului romanesc13 noiembrie 2022

Sabin Gherman a spus odată (i-a ieşit păsărica din gură) ceva de genul “Pe Gigi Becali n-o să-l critic niciodată la cât bine a făcut omul ăsta”. Wau! Şi care tovarăşul Gherman?! C-a dat nişte şpăgi unor politicieni corupţi şi a obţinut schimburi de terenuri, schimburi de pe urma cărora a câştigat mafiotul Becali, dar a pierdut ţara mea şi a ta, dragul meu cititor, adică a pierdut România?!

Care bine, Sabin Gherman?! C-a umflat curul popilor lacomi şi criminali finanţând, din bani furaţi, construcţia de biserici?!

A donat acest puşcăriaş bani contrucţiei de spitale? Nu. A finanţat acest jeg, George Becali, burse pentru elevii eminenţi sau studenţii eminenţi pe care îi are România? Nu. A finanţat acest criminal, George Becali, vreun proiect de ţară, prin care România a devenit mai prosperă, mai curată, mai civilizată? Nu.

Dimpotrivă, tot ce a făcut acest gunoi este menit să ţină România în Evul Mediu întunecat, acolo unde scursuri ale societăţii precum acest Becali pot fura fără să păţească nimic.

Ce a mai făcut acest Becali? Şi-a trimis gorilele la parinţii elevilor de liceu, care-i strigau “Ciobane, pleacă din Ghencea!”, să-i ameninţe că, dacă nu se liniştesc, îi va linişti creştinul Becali, cu gorilele sale. În numele Domnului, evident.

Ce a mai făcut aceste Becali? Atunci când i s-a furat maşini şi-a trimis gorilele s-o recupereze, deoarece în România clanului Becali doar fraierii merg (degeaba) la poliţie.

Când îl văd pe acest individ pe Internet (la televizor nu mă uit, iar pe Internet îl văd foarte rar, dar îl mai văd, vede-l-aş …), m-apucă o stare de greaţă şi realizez că ţara asta n-o să iasă niciodată din mocirlă cu asemenea personaje publice, precum acest rahat numit George Becali.

Să mai spun c-a distrus şi echipa aceea de fotbal, iubită de Români, după cum mafioţii lui veri au distrus fotbalul românesc, furând tot şi neconstruind nimic.

“Ciobane, pleacă din Ghencea!”, strigau la un moment dat tinerii României. Ei bine, aceşti tineri frumoşi au fost înlocuiţi cu cocalari imbecili şi analfabeţi, plătiţi din bani furaţi, care formează aşa-zisa galerie a FCSB-ului, care nu este Steaua.

Dacă rahatul urât mirositor ar avea un nume propriu, cu siguranţă s-ar numi George Becali!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu