A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXLIII)

miercuri, decembrie 28, 2022 8:57
Posted in category Mass-media

Despre criminalul de razboi Vladimir Putin
21 septembrie 2022

Pentru iubitorii de Rusia. Niște date.
– 35 de milioane de ruși locuiesc în locuințe fără toaletă interioară. Aproape de doua ori mai mult decât populația României.
– 47 de milioane de ruși nu au apă caldă.
– 29 de milioane de ruși nu au apă curentă.
– 22 de milioane nu își pot încălzi locuințele.
În afara de Moscova și Sankt Petersburg întreaga tară înseamnă lumea 3-a. Condiții de trai ca în Africa. Africa dar cu multă vodka proastă si oameni morți din cauza băuturii înainte de vreme. Și mult ortodoxism să țină de foame si cald.
Sa tot fii fan Rusia.

”Rusia în momentul de față este o țară condusă de un regim fascist! Ideologia putinistă este o ideologie fascistă prin excelență, o ideologie a distrugerii și exterminării: nucleul ei e definit în jurul versiunii rusești a conceptului nazist de Lebensraum (Russkiy Mir – spațiu colonizator de exploatat de către populația rusă) care trebuie obținut prin invazii și agresiune militară de la vecinii săi (Ucraina, Georgia, Moldova, ţările baltice, Asia Centrala), și prin acțiuni genocidale de distrugere a identității culturale și fizice a popoarelor cotropite.

Ceea ce Rusia încearcă să facă în Ucraina e modelul pentru care ar dori să îl aplice peste tot în zonele pe care dorește să le anexeze. Asta e „noua ordine mondiala multipolară” de care tot vorbesc Putin și Lavrov și pe care tot felul de idioți utili din Romania și nu numai o repetă inept și cu o mare doză de josnicie politică: o ordine a războiului, distrugerii și exterminării.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu