A şaptea dimensiune pe Facebook (DCIV)

joi, august 4, 2022 18:44
Posted in category Mass-media

Caini impuscati19 ianuarie 2021

Liviu Besleaga (12 ianuarie 2016): „Stat de rahat – RUSINE!

Cainii erau caini de oi,rasa Ciobanesc Caucazian si Ciobanesc de Asia Centrala, iar ieri, 9.01.2013, erau in padure cu oile impreuna cu ciobanul si inca un baiat de 11 ani cand un grup de 5 angajati ai ocolului silvic au trecut pe langa turma, s-au uitat la caini si au spus ca sunt buni de impuscat si un bun obiect de distractie pentru „domnii” dornici de aventura. DE FATA CU COPILUL DE 11 ANI, MINOR, unul dintre ei, Varlan de la Ocolul silvic Manastirea Casin, Bacau, a tras 5 focuri de arma , unul in aer si restul in caini. Pe cioban l-a injurat ca pe ultimul om si i-a zis lui si copilului ca ii impusca si pe ei daca nu tac(ei tipau de frica). Ceilalti caini au scapat de masacru la insistentele ciobanului si pentru ca au fost mai rapizi dar si pentru ca minorul s-a pus in fata unuia dintre ei. ACTUL LIPSIT DE SCRUPULE AL INDIVIDULUI PUTEA AVEA URMARI EXTREM DE GRAVE, PUTEAU FI IMPUSCATI CHIAR SI CIOBANUL SI MINORUL doar fiindca un distins domn de la Ocol avea chef de distractie cu impuscaturi in padurea din sat. Oricine ar fi putut primi un glont doar pentru a-si satisface domnul pofta de ucis!

Au fost sesizate Protectia Animalelor si Directia Sanitar Veterinara care ne-au spus ca este interzisa cu desavarsire impuscarea cainilor, Ocolul Silvic si Judecatoria iar impotriva criminalului vom depune plangere.
Vrem sa facem public acest incident pentru ca oamenii cu influenta sa nu mai comita crime contra animalelor doar pentru ca nu indrazneste nimeni sa „se atinga de ei”. Stirea a fost difuzata la Pro TV, pe un post si ziar local din Bacau iar maine la Kanal D.”

Evident, criminalii n-au păţit nimic. De ce? Deoarece PSD = ciuma roşie a eliberat criminali din puşcării şi i-a scăpat pe mafioţii din poliică, doar nu crede cineva că nişte “amărâţi” de ucigaşi de câini vor păţi ceva în România. Chiar că această ţară nu merită să existe!

18 ianuarie 2021

Ortodoxism + comunism = love(le)

Religia ortodoxa

17 ianuarie 2021

Pe cei din PSD = ciuma roşie, corupţia i-a făcut (ne)oameni

Coruptia in Romania

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu