A şaptea dimensiune pe Facebook (DIX)

luni, martie 14, 2022 7:58
Posted in category Istorie

Aplauze ambasada Rusiei
6 august 2020

Silvia Cristescu: “De două zile fierb…Cum e posibil, ca la 30 de ani de la căderea comunismului instaurat cu tancul rusesc, să văd o adunătură de bovine dacice – altfel, plesnind de „mândria de a fi român” – cum aplaudă ambasada Rusiei?

A RUSIEI, mă? A Rusiei care a sfârtecat trupul țărișoarei, luându-ne Basarabia? A Rusiei care i-a deportat pe moldovenii de acolo în gulagul din Siberia, cu „bou-vagonul”, din care doar jumătate mai coborau vii?

Sau i-a executat sumar cu miile, în spatele clădirilor în care „tribunalele populare raionale” îi condamnaseră la moarte? Frații noștri, bă!

Aplaudați Rusia din al cărui ordin și sub al cărui crunt patronaj s-au înființat pușcăriile comuniste unde ne-au fost umilite, torturate și ucise elitele, de rămaserăm mutanții de azi?

Vă euforizați în fața ambasadei Rusiei care ne-a alungat Regele, lăsându-ne în bezna Republicii Socialiste România? Sigur, la moartea Regelui, erați toți înlăcrimați monarhiști, iluzionându-vă că, prin participare, se ia și la voi, ghiolbanii, nițică aristocrație…Niet, bă! Aristocrația nu se ia ca covidul care „nu există”, firește, dar bălește după voi. Aristocrat te naști. Voi v-ați născut „tovarăși”.

După ce-ați aplaudat minerii, acum aplaudați Rusia, mă? Hulpava Rusie care ne-a supt resursele și ne-a furat tezaurul strămoșesc? Rusia care ne-a ținut captivi 45 de ani în „paradisul” numit cu mândrie „Lagărul comunist”?
Nemernica Rusie care ne-a batjocorit istoria? Așa cu umbre cum e ea, dar a noastră. Omagiați Rusia? „Hoarda Sângerie” ai cărei mujici abrutizați ne-au ucis bărbații, ne-au siluit femeile, ne-au terorizat copiii rămași orfani, ne-au tâlhărit în plină zi, pe stradă, ne-au „davai ceas” cu pistolul la tâmplă, ne-au dat afară din căminele noastre ca să se instaleze ei, pișându-se victorios pe agoniseala noastră de generații?

Exultați aplaudând Rusia, mă? De ce nu vă duceți voi, mă, să munciți acolo, să vă „împliniți” acolo, să vă rostuiți progeniturile acolo, sub părinteasca oblăduire a lui Putin? De ce dați toți năvală în UE cea „rea”, „opresivă” și „profitoare”? Nici nu știu în ce categorie să vă încadrez. A cretinilor? A ticăloșilor? A cretinilor ticăloși?

Tot ce vă mai pot spune, cu scârbă, e un HAI, SICTIR! Eufemistic vorbind…”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu