A şaptea dimensiune pe Facebook (DV)

joi, martie 10, 2022 16:10
Posted in category Istorie

Regele Mihai, Dan Voiculescu7 iulie 2020

Fotografia nu este trucaj.

Dan Voiculescu este un produs direct al Securității ceaușiste, care si-a creat un imperiu mediatic cu banii poporului roman, pe care i-a deturnat in 1990, din conturile prin care opera valuta in numele unui regim dictatorial. (Vedeti si aici.)

Bunicul meu a stat in lagarele rusesti inca 3 ani dupa terminarea razboiului, iar astazi actul de tradare de al 23 august 1944 este total uitat, iar neocomunistii revin la omagierea zilei de 23 august 1944, prin funeralii nationale prilejuite de moartea celui care a dat tara pe mana rusilor, inainte de incheierea unui armistitiu, aducand moarte si suferinta in casele soldatilor romani si nu numai.

Mafia TV (Antena 3 si Romania TV) si-a scos limba din fundul mafiotului Dragnea si a introdus-o adanc in fundul unui rege care si-a amintit de Romania doar dupa ce copiii Timisoarei au murit pentru libertate. Nu a facut nimic in exil pentru aceasta tara, fiind platit de comunisti sa taca.

L-a premiat pe mafiotul Nastase Adrian pentru a-i castiga bunavointa si a-si recapata proprietatile.

Astazi familia regala, cu jegul de Duda si ceilalti, se pupa cu ciuma rosie, in timp ce romanilor li se pune calusul in gura, sunt amendati si arestati de sistemul mafiot ce a pus stapanire pe Romania.

Omagiul meu si gandul meu pios se indreapta catre soldatii romani, printre care si bunicul meu, ce au suferit din cauza acestui tradator de neam si tara.

Adevarul nu poate fi ascuns prin propaganda ieftina. Mi-e sila si scarba ce tam-tam se face in aceste zile legat de moartea fostului rege. Un rege las, care si-a predat armata in mainile dusmanului de moarte.

Nu l-am auzit niciodata sa condamne pactul Molotov – Reibbentrop si sa ceara revenirea Basarabiei la patria mama. Dar s-a pupat cu Voiculescu-Puscarie, cu Ion Iliescu si cu mafia rosie. (Vedeti si aici.)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu