A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXI)

duminică, iunie 26, 2022 6:30
Posted in category Mass-media

Religie
1 noiembrie 2020

Andrei Caramitru: “Foarte fericitul CEO al BOR a căzut azi cel mai jos de când îl urmăresc. Amenință cu revoluție domne. Cum adică sa fie restricții la moaște. Cică revoluția din 89 s-a întâmplat pentru că aia de atunci, comuniștii, au restricționat pelerinajul din Bucuresti. Imediat a sărit și Ciolacu și ii da dreptate. Sa vina iar PSD ca așa vrea BOR ca au nevoie de bani și moaște. Asta e problema acum.

Eu atât ii spun domnului CEO al BOR SA:

– revoluția s-a întâmplat pentru ca lumea murea de foame, de frig, si din lipsa de libertate. Nu țin minte sa fi strigat cineva “vrem să pupăm moaștele” atunci;

– Patriarhul de atunci, predecesorul, a înfierat in limbaj comunist “elementele” care au început revoluția la Timișoara. Și si-a anunțat susținerea totala pentru Ceaușescu. După ce nenorocitul a tras in oameni.

– Biserica din Timișoara și-a închis porțile pentru revoluționari. Care au rămas blocați pe trepte și au fost secerați de mitralierele securiștilor.

Biserica nu și-a cerut niciodată scuze pentru ce au făcut atunci. Așa ca nu ma mira deloc alianța BOR-PSD de acum. E același lucru ca atunci. Nimic nu s-a schimbat. Domnule CEO care înțeleg ca sunteți fericit ca deh luxul ajută – să vă fie rușine.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu