A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXII)

duminică, iunie 26, 2022 11:07
Posted in category Mass-media

Patriarhul BOR1 noiembrie 2020

Fratele lui Daniel atacă: „La moartea parintilor nostri, Patriarhul a falsificat actele si a donat pamantul si casa mea Bisericii Ortodoxe. Eu, nevasta mea si copilasii mei am fost aruncati in strada. Sunt satul de morala ortodoxa facuta de cel care mi-a fost frate. Daca asta e invatatura ortodoxa, atunci eu renunt la ea. La noi in sat se ridica o biserica catolica si o sa ma mut la ei.”

CTP: „CEO Daniel se teme că lumea o să constate că se poate trăi şi fără biserică!” Corect! Și că Mercedes o să constate că se poate face profit şi fără BOR

„Patriarhia, care este o Godporatie, avand presedinte director general pe Daniel, are si ea clienti, ca orice corporatie si poate sa-i piarda, daca nu se duc oamenii la Parascheva, la sfantul Dimitrie, poate nu se mai duc nici la biserica apoi. O sa constate ca se poate trai si fara biserica, ca nu-ti este nici mai bine, nici mai rau fara sfintii parinti care dau cu pamatuful si agheasma si care iau bani pe la inmormantari, nunti si botezuri. S-ar putea sa constate lucrul asta si asta e foarte grav pentru Godporatie.”

Adevarat. CEO Daniel de la Godporatie are un Excel cu toti clientii. Un Excel sfintit la Ierusalim, fireste. Care se deschide cu comanda „Gloria in Excel-sis Deo”. Nu cautati la voi pe tastatatura, ca nu aveti asa ceva. Tasta exista doar pe tastaturile sfintite – de asemenea – la Ierusalim (kmkz.ro)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu