A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXXIV)

miercuri, iulie 6, 2022 12:30

PSD, mafiotii Romaniei29 noiembrie 2020

La această poză ar trebui să scriu ceva înălţător, ceva care să mişte conştiinţa celor care au aşa ceva. Şi nu vorbesc aici de turma de nevertebrate care, prin tradiţie, votează mafioţii roşii din politică. Dar, într-o după-amiază de duminică, neuronii mei au luat o pauză. Şi totuşi…

Trebuie mers la vot, deoarece altă armă nu avem. E de preferat arma numită vot. Străbunii noştri erau chemaţi să apere ţara cu arma în mână, neştiind dacă se mai întorc vreodată la cei dragi. Noi, astăzi, trebuie doar să ne mişcăm fundul la secţia de votare.

Mafioţii din PSD au mai umilit odată acest popor atunci când n-au fost de acord, în Parlament, să se voteze mai multe zile. Aşdar, va trebui să mai stăm şi la coadă. Dar, prin comparaţie cu cei cărora le îngheţau trupurile prin tranşeele războiului, sacrificiul de a sta un timp la coadă este minor.

Mafioţii din PSD ne-au gazat în 10 August 2018, ne-au umilit 30 de ani, ne-au obligat să emigrăm, după ce au furat tot în România, ne-au distrus Justiţia, eliberând din puşcării criminali şi violatori care ne-au ucis apropiaţii şi au semănat teroare şi panică.

Caracatiţa PSD trebuie distrusă. La vot. Cealaltă variantă înseamnă violenţe şi vărsare de sânge. E de preferat votul.

Dragii mei, nimeni nu va lupta în locul vostru, pentru viitorul acestei ţări. Să nu-i lăsăm să nu fure şi speranţa la un viitor mai bun pentru urmaşii noştri. Mergeţi la vot!

Dacă votul tău nu ar fi important, mafioţii ciumei roşii nu ar cheltui bani că să te convingă să-i votezi!

Aminteşte-ţi de Ordonanţa 13 şi cât de mult ţi-ai fi dorit atunci să-i elimini din Parlament. Acum ai ocazia. Mergi şi votează!

Pe 6 decembrie 2020 să trimitem ciuma roşie definitiv la coşul de gunoi al istoriei!

Doar dacă votăm, schimbăm România!

Jos PSD! Moarte ciumei roşii!

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu