A şaptea dimensiune pe Facebook (DX)

miercuri, martie 16, 2022 7:52
Posted in category PeNaLii

Klaus Iohannis
9 august 2020

Mircea Marian (pe Facebook): “Am citit în dimineața aceasta, șocat, șocat – nu o spun deloc formal – că PNL l-a preluat de la PSD pe primarul sucevean care l-a agresat pe tânărul care, în aprilie 2019, l-a înfruntat pe Dragnea și i-a spus că nu a facut “nimic”. Dragnea a făcut atunci o criză de nervi, iar primarul PSD din Moara, Eduard Dziminschi, s-a năpustit să îl îmbrâncească și să îl amenințe pe băiat.

Vă băteți joc, domnule Orban. Vă băteți joc. Pentru mine și, cred eu, pentru sute de mii de români, acel tânăr a fost un simbol, un exemplu: un om simplu care a avut curaj să îl înfrunte pe atotputernicul Dragnea.

Pe umerii unor oameni ca el sau a celor care, la 10 august 2018, au protestat ați ajuns la putere. Oameni ca el au avut mai mult curaj decât 90% din actuala echipă de conducere a PNL. Și, acum vedem cum îi răsplătiți: jandarmii sunt OK, dosarul ăla se plimbă din sertar în sertar până moare și vă spun că lumea pricepe foarte bine ce se întâmplă, iar primarii PSD cei mai toxici se mută la PNL.

E prea mult. E prea mult. Ucideți și campania la București, cam singurul oraș în care aveți o ofertă onorabilă. De Suceva, nu mai zic, e clar că Flutur nu va plăti pentru administrarea catastrofală a județului și a spitalului județean, pe care îl controla, în perioada pandemiei.

Îmi pare rău de București, unde veți genera absenteism și unde veți salva vreo trei primari PSD de sector. Mă rog, am sentimentul că pe unii chiar doreați să îi salvați…

Povestea asta, cu primarul din Moara, a fost prea mult!”

Andrei Caramitru (pe Facebook): „O imensă dezamagire și rusine. Klaus Iohannis azi in Bruxelles, la câteva zile după clasarea dosarului 10 August:

„Ca o notă, pentru România, statul de drept nu e o problemă. În România tema statului de drept a fost rezolvată pozitiv prin referendumul de anul trecut și prin schimbările politice care au fost făcute”.

Să nu uitam: nici O SINGURA schimbare făcută de Dragnea nu a fost reparată. Coruptii scapă pe bandă rulantă. Ghiță se distrează in Mikonos in public și nimeni nu încearcă sa îl aducă în țară. Secția Specială e bine mersi și arestează procurori DNA. Procurorii militari îl acuza pe Predoiu public că e mai rău decât Tudorel. Nici una din recomandările MCV nu a fost rezolvată. In plus – am primit amenda de la UE 3 milioane EUR că legislația contra spălării banilor nu a fost pusă in practică. Protestatarii pașnici din 10 August au fost declarați “vinovati moral” de DIICOT – ne spun că sefii Jandarmeriei au acționat perfect și nu sunt vinovati cu absolut nimic.

Dar totul e ok. E important “să fie liniște”. Ne vedem in strada pe 10 August.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu