A şaptea dimensiune pe Facebook (DXCI)

joi, iulie 21, 2022 17:01
Posted in category Mass-media

Dictatura criminalului Vladimir Putin27 decembrie 2020

La rusnacii barbari, beţivani şi criminali, a-ţi lovi soţia este normalitate. I-auziţi aici:

„Rusia a dezincriminat în 2017 violenţele familiale şi conjugale în majoritatea cazurilor, schimbarea fiind susţinută de preşedintele Vladimir Putin.”

Se putea ca un criminal KGB-ist precum acest Vladimir Putin să aibă ceva împotriva violenţei în familie? Evident că nu. Otrava în ceai e doar pentru oponenţi lui Putin, nu şi pentru femei. Acestea pot fi doar lovite în Rusia şi, în anumite cazuri, dezmembrate.

Criminalul care a ucis-o pe fată avea 63 de ani, iar victima 24 de ani. Pot să pariez cu oricine că va ieşi din puşcarie după vreo 3 ani. Mai ales dacă face parte din camarila dictatorului Vladimir Putin.

În fiecare an, aproape 16,5 milioane de femei sunt victime ale violenţelor domestice în Rusia, conform unor date stabilite de activişti înainte de pandemie. (Sursa: Agerpres)

27 decembrie 2020

Un miliard de euro furat de PSD, din energie electrică, până în 2004

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu