A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXXXVI)

sâmbătă, iulie 16, 2022 17:08
Posted in category Mass-media

Teodosie Spagoveanu19 decembrie 2020

Mai farisei, mai lacomi şi mai răi ca popii ortodocşi din România, nu prea găseşti în acest Univers. Nici măcar pe cea mai îndepărtată planetă din cea mai îndepărtată galaxie. Ăştia în sutane care-şi doresc un popor imbecil şi idiot, pentru a-l păstori spre binele lor material, şi-au dat mâna, după 1989, cu politica hoţiei şi corupţiei din România pentru a se îmbogăţi, în timp ce românii mureau în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat.

Sutaniştii n-au făcut nimic bun pentru această ţară, ba chiar încearcă zi de zi s-o tragă înapoi, în Evul Mediu întunecat, de unde provin întunecatele lor feţe. Popimea hoaţă nu doreşte vaccinarea deoarece, nu-i aşa, dacă nu mai mor enoriaşii, nu mai răsare merţanul de neam prost în curtea popii, a băiatului popii, a fetei popii.

Popimea lacomă nu doreşte dezvoltarea României şi apropierea ei de bunăstarea Vestului deoarece, şi iarăşi este aşa, doar într-o ţară bananieră şi înapoiată, popii prosperă, sunt aliaţii politicienilor mafioţi şi-şi trag averi fără număr din suferinţa şi durerile omului simplu.

Îmi amintesc un citat, poate prea dur pentru stomacul unora, dar mulţi dintre popii şi politicienii din România ar merita acest tratament. “Omul nu va fi liber până când ultimul politician corupt nu va fi spânzurat de intestinele ultimului popă fariseu, lacom şi rău.” (Denis Diderot). Bun, citatul nu-i chiar aşa, este e reformulare, dar aceasta este ideea citatului.

Înainte de a prezenta un exemplu de popă din ăsta lacom şi hoţ, exemplu din 2004, aş mai adăuga ceva. Ca să realizezi cât fariseism, câtă făţărnicie, dacă preferaţi, posedă popimea hoaţă şi coruptă, este destul să ne uităm la ce foloseşte popimea din BOR. Deşi folosesc maşini occidentale, tehnologie occidentală (calculator, internet şi restul), popimea fanariotă din România luptă pentru eliberarea “boborului” de sub tirania Vestului. Băi, popi lacomi, hoţi şi mafioţi, dacă tot vă pute UE, de ce nu folosiţi tehnologie din Estul barbar? De ce nu trăiţi în corturi, ca musulmanii pupincurişti ai pedofilului criminal Mahomed? De ce vă bucuraţi de invenţiile unora care n-au avut de-a face niciodată cu barbaria cretin-ortodoxă? Nici cu Logan-ul n-ar trebui să circulaţi, deoarece acest model de maşină este creier francez, adică produs de ăia răi din Vest, care vă iau vouă posibilitatea să construiţi palate personale din pupatul cadavrelor de către prostimea care, dirijată de voi, formează regimentele de imbecili apăratoare de tradiţii cretine.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu