A şaptea dimensiune pe Facebook (DXII)

duminică, martie 20, 2022 7:43

PSD = ciuma rosie11 august 2020

Tudorel Urian: “Cum naiba de în 8 ani de guvernare discreționara (de aia cu artificii de tipul „pentru ca putem”, „următorul articol”, „alta întrebare”) , PSD și ALDE au avut doar grija salariilor și pensiilor nesimțite ale politicienilor, iar acum, după ce și-au împărțit pana au lăsat curățenie deplina în buget, mor de grija Poporului. Dragii de ei. Empatici, dar mulțumiți.”

Tudorel Urian: “După ce au făcut pulbere justiția și economia și-au făcut salarii și pensii faraonice și au furat și puricii de pe pisică, vajnicii patrioți de la PSD ne anunță solemn ca din punctul lor de vedere îndeplinim toate condițiile pentru întrarea în Schengen. Exact expertiza de care aveam nevoie!”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu