A şaptea dimensiune pe Facebook (DXVI)

marți, martie 29, 2022 5:34
Posted in category Mass-media

Dictatura Belarus14 august 2020

Ce-au ajuns şi golanii ăştia din Piaţa Universităţii. De la Marian Munteanu care, la un moment dat, era un apropiat al lui Virgil Măgureanu (au înfiinţat o mică bisericuţă împreună) la fraţii Roncea, despre care putem citi mai jos.

Să pui semn de egalitate între un criminal stalinist ca Ceauşescu şi Băsescu mi se pare strigător la cer. Câţi oameni au fost arestaţi din ordinul lui Băsescu sau chiar Dragnea? Zero. Câţi oameni au fost ucişi din ordinul lui Băsescu? Zero.

Aşa-i când ai limba în fundul lui Iohannis (pe unde mai este Iohannis oare?) şi te mai şi numeşti Ceauşescu.

Despre alţi golani rataţi.

Fratii Roncea, monumente de fanatism religios și gândire de secol XIX, au fost printre membri fondatori ai Partidului România Unită

Așa se face că, de exemplu, George Roncea, încă prieten cu mine pe Facebook, are atacuri zilnice la adresa unui Nicușor Dan, Cioloș, Băsescu, unii liberali, Iohannis etc., dar nu suflă o vorbă despre mafioții care ne-au devastat țara. Pentru acest fost golan din Piața Universității, Nicolae Manolescu, Liiceanu sau alte nume mari ale culturii române sunt niște diavoli, care au făcut numai rău, dar un Ponta, un Ghiță și, evident, un Bogdan Diaconu sunt niște serafimi și heruvimi care ne-au adus, nu-i așa, numai momente fericite: tragedia de la clubul Colectiv, autostrăzi care o iau la vale, suspendări nereușite (adică bani aruncați pe geam), un număr imens de parlamentari etc. Mai mult, același George Roncea vine cu ideea PeSeDisto-manipulatoare că incendiul de la Colectiv a fost planificat, inclusiv că ar fi amestecate forțe oculte, menite să-l îndepărteze pe muntele de inteligență și educație “Fă Doina”, Victor Ponta pentru dușmani sau Puie Monta pentru prieteni. Același Roncea George pare dispus să-l ștranguleze pe Ion Iliescu dar, în același timp, este la fel de dispus, sau chiar mai dispus, să i-o sugă lui Puie Monta, viitorul membru al Partidului România Unită. M-am lămurit și cu foștii golani din Piața Universității: niște ratați, mulți dintre ei, care se cred stăpânii absoluți ai anticomunismului, parcă ei l-ar fi inventat și au licența cumpărată, iar nimeni altcineva nu are voie să folosească brand-ul. Îmi amintesc și azi cum îl huiduiau pe Traian Băsescu, deoarece a avut îndrăzneala să apară în bolconul din Piața Universității și să încerce să le fure jucăria. Iar mulți golani de atunci au ajuns să fie slugi ale PSD-iștilor, de la canalia Victor Ciorbea și până la Lucia Hossu Longin, spălătoare de cururi criminale la Antena 3.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu