A şaptea dimensiune pe Facebook (DXIV)

vineri, martie 25, 2022 8:24
Posted in category Mass-media

Jandarmi, tigani11 august 2020

Statul Român a fost, este şi va fi un stat mafiot, controlat de interlopi, şmenari, gunoaie, singurul său rol fiind jefuirea omenilor obişnuiţi întru îmbogăţirea baronilor naţionali sau locali. Şi dacă până la (semi)ţiganul Ion Iliescu baronii erau, în general, greci cu ceafa groasă (un exemplu de astăzi ar fi Tăriceanu) şi români, începând cu criminalul KGB-ist Ion Iliescu statul mafiot român este controlat şi dominat de o puternică falangă ţigănească.

Englezii spun că România este un stat ratat. Englezii la iesirea din UE: „Cum sa fim alaturi de un stat ratat ca Romania”. Englezii la Brexit: „Nu văd cum a fi într-o uniune cu state ratate precum România poate fi un lucru bun pentru noi”.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu