A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXVII)

miercuri, aprilie 20, 2022 7:49
Posted in category Mass-media

Gazon Arena Nationala
6 septembrie 2020

Marica, furios după ce a văzut gazonul de pe Arena Națională: „Execrabil, o rușine!”

„Jucăm previzibil, lent, mișcăm greu mingea, dar terenul a fost incredibil! Terenul arăta execrabil, o rușine. Rușine cui are în administrare stadionul. Acești oameni nu au ce căuta în pozițiile de administrare! Nu sunt oameni puși pe criterii de competență pe pozițiile astea, sunt numiri politice în locul celor care chiar știu ce fac.

Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Gazonul depindea de noi. Cei care răspundeau de gazon ar trebui dați afară, demiși. Am fost forțați să jucăm cu mingi lungi, înalte, ceea ce a convenit adversarului”, a declarat Marica, după meci, la Pro TV.

Rahatul ăsta de ţară chiar merită să dispară!

6 septembrie 2020

Tudorel Urian: „După ce a recuperat sute de pesedisti, PNL ne anunță prin vocea autorizata a incoruptibilului Rareș Bogdan ca este gata sa treacă la nivelul urmator: reinsertia în rândurile puterii a foștilor pușcăriași, în numele reintegrării sociale. Cu un asemenea program umanist (în sens voiculescian?), nu m-ar mira ca în scurt timp sa îl vedem și pe nasul lui Rareș Bogdan, eliberatul condiționat Sorin Roșca Stănescu, membru al guvernului. Sper ca oamenii din Timiș sa deschidă ochii atunci când pun stampila, iar formatorii de opinie de acolo sa tragă semnalele de alarma necesare.”

Rares Bogdan

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu