A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXIV)

duminică, aprilie 17, 2022 7:12

Elena Ceausescu24 august 2020

Tovarăşa academician doctor inginer Elena Ceauşescu. Savantă de renume mondial. Inventatoarea „codoi” (dioxidul de carbon – CO2)! Făcuse 4 clase…

Odiosul a fost unicul dictator din Europa de Est (oricum, nu am cunoştinţă de altul) care şi-a făcut soţia analfabetă “academician doctor inginer” şi i-a dat funcţii importante în România comunistă, colhozul Prea Târziu Împuşcatului. În acest fel, pupincuriştii clanului Ceauşescu trebuiau să alterneze limbile de la fundul Ciuruitului la fundul Savantei şi invers.

Şi undeva pe lângă Ana Pauker, prin Comitetul Politic Executiv al Partidului Muncitoresc Român (aşa cum se numea atunci Partidul Comunist Român) era tovarăşul Nicolae Ceauşescu, cel care era de acord cu toate crimele comuniştilor din anii ’50. Ba mai mult, participa activ la uciderea ţaranilor care se împotriveau rusificării României, adică să-şi dea pământul la colhoz.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu