A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXX)

vineri, aprilie 22, 2022 6:33
Posted in category Mass-media

Cristian Pomohaci7 septembrie 2020

În România, victima unui abuz sexual are la dispoziție opt ani, din momentul în care devine majoră, pentru a depune plângere.

Fostul preot Cristian Pomohaci a scăpat de acuzațiile de abuz sexual. Nu a fost niciodată anchetat până la capăt și judecat pentru acuzațiile aduse.

România este considerată de ani de zile paradisul violatorilor și pedofililor. De exemplu, la sfârșitul anului 2017, din 788 de agresori sexuali majori, 785 nu au fost condamnați nici măcar la o zi de închisoare! Judecătorii au fost la fel de blânzi și cu peste 500 de pedofili, chiar dacă rata de recidivă în cazul acestor indivizi pe care statul îi lasă liberi este de peste 70%! Din păcate, trei din patru cazuri de acte sexuale cu victime copii sunt luate de judecători ca relații consimțite.

Nu doar judecătorii sunt îngăduitori cu prădătorii sexuali. Polițiștii și procurorii, cei care strâng dovezile, fac anchete superficiale din cauză că nu urmează o procedura clară in investigarea abuzurilor și in întocmirea dosarelor.

În luna iunie, statul român a arătat, încă o dată, cât de tolerant este cu abuzatorii sexuali. O adolescentă de 17 ani a depus plângere pentru că a fost violată de un bărbat de 45 de ani, dar nici polițiștii, nici procurorii nu au luat vreo măsură pentru protejarea victimei. Agresorul, un criminal în serie eliberat condiționat, a fost lăsat în continuare liber. La trei zile după ce fusese reclamat pentru viol, bărbatul a mers acasă la tânără și i-a dat foc. Ulterior, adolescenta de 17 ani a murit. (facem.declic.ro)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu