A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXVIII)

joi, aprilie 21, 2022 8:30
Posted in category PeNaLii

Turnatori la Securitate6 septembrie 2020

Liderii PNL, turnatori si colaboratori ai Securitatii comuniste

Ionescu Quintus-Mircea, fost președinte PNL, azi președinte de onoare al PNL (și ce (dez)onoare), a fost turnător la Securitate

În comunicatul CNSAS (Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității) dat publicității 29 noiembrie 2000 (vedeți poza), Ionescu Quintus-Mircea este declarat colaborator al organelor de Securitate ca poliție politică. Păi, nu merita Quintus să fie presedintele PNL-ului, cică anticomunist (hăăă, hăăăăăăă, hăăăăăăăăăăă).

A promovat şi susţinut PNL-ul vreodată, în Parlament, Legea lustraţiei? Nu!

A venit PNL-ul vreodată cu vreo propunere de înfiinţare a unui muzeu în care să fie prezentate orororile comunismului criminal? Nu!

A propus vreodată PNL-ul eliminarea pensiilor imense plătite foştilor torţionari comunişti şi foştilor securişti (aşa cum s-a întâmplat în Polonia)? Nu!

A abordat vreodată, în Parlament, PNL-ul problema eliminării consecinţelor Pactului Ribbentrop-Molotov, din august 1939, prin care cei mai mari criminali ai istoriei, Hitler şi Stalin, îşi împărţeau sferele de influenţă în Europa şi sfârtecau teritoriul României, în 1940, România pierzând Basarabia, nordul Bucovinei şi ţinutul Herţa? Nu!

A adus vreodată în discuţie PNL-ul aplicarea rezultatelor Referendumului din 2009, privind reducerea numărului de parlamentari, Referendum validat de Curtea Constituţională a României, prin care românii, care mai credeau că votul lor contează, au ales maxim 300 de parlamentari? Nu!

Etc., etc., etc. (Vedeti si aici.)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu