A şaptea dimensiune pe Facebook (LXV)

joi, octombrie 8, 2020 8:10
Posted in category Mass-media

BOR, impozite6 aprilie 2018

Si vin Sarbatorile Pascale. Si popii isi mai iau o masina de fite. Si tot nu platesc nimic la stat, in timp ce „fraierii” sunt cocosati cu taxe si impozite.

Dar, in statul mafiotilor rosii, nu in cel paralel, popimea superbogata cere bani de la bugetul de stat, adica de la noi toti, pentru salarii, constructii de biserici, constructii de catedrale faraonice etc.

Si, in aceasta viata, nu in alta viata paralela, „prostii” care mai trag la caruta numita Romania traiesc de pe o zi pe alta, cu spaima ca si-ar putea pierde locul de munca, s-ar putea imbolnavi si muri in spitale cu viermi, ca ar putea muri in accidente de circulatie, din cauza soselelor insuficiente, banii pentru sosele fiind dati pentru constructia a ‘jde mii de biserici.

De ce studiaza copiii nostri limba franceza in scoala? Si pentru ca francezii au oua, nu ovarele Mioritei, precum romanasii. Incepând cu legea din 9 decembrie 1905, bisericile sunt strict separate față de stat în Franța: „Republica nu recunoaște, nu salarizează și nu subvenționează niciun cult religios.” (Wikipedia)

7 aprilie 2018

Ciuma rosie + BOR = Love(le). Pentru ei, evident.

PSD + BOR = lovele

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu