Advertoriale.eu, cea mai bună platformă de advertoriale

luni, septembrie 16, 2013 15:52
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă aveți un blog sau un site și vreți să postați advertoriale, vă recomand cea mai bună platformă din România: advertoriale.eu. Acest site are, în comparație cu alte platforme pentru advertoriale, câteva calități certe:

  • plătile (prin PayPal) se fac la timp (nu există întârzieri);
  • plățile se fac bilunar (la mijlocul și la sfârșitul lunii);
  • toate blogurile înscrise pe această platformă au cel puțin pagerank-ul 1;
  • toate blogurile înscrise au cel puțin un an vechime;
  • toate blogurile înscrise au fost atent selecționate, fiind refuzate, spre exemplu, blogurile care conțin mai mult de 4 advertoriale din 10 postări;
  • platforma reunește peste 250 de bloggeri activi și cu experiență.

Alte puncte tari ale site-ului advertoriale.eu:

  • operativitatea în ceea ce privește aprobarea unei postări (în alte locuri aștepți mult timp până cineva te anunță că a fost acceptat un advertorial);
  • interfața site-ului este atrăgătoare și ușor de folosit, totul fiind la vedere (pe alte site-uri de avertoriale nici nu știi ce credit ai, trebuie trimise mesaje pentru a afla);
  • cerințele ofertelor sunt clare și știi de la început ce ai de făcut (pe alte site-uri ți se comunică ulterior anumite informații).

Nu sunt acceptate bloguri care includ și încurajează activități ilegale, violența, pornografia, consumul de droguri etc. Sunt acceptate pe platforma advertoriale.eu doar bloguri cu conținut în limba română.

Așadar, dragii mei, dacă sunteți dispuși să scrieți advertoriale și nu vreți complicații cu aprobarea lor sau cu plata acelor materiale, advertoriale.eu (click pe link-ul anterior) este platforma cea mai potrivită și, poate, cea mai bună din România. Seriozitatea, profesionalismul, claritatea sunt doar câteva din calitățile pe care le întâlnim pe acest site. Nu veți avea nici un fel de probleme cu plata advertorialelor sau cu accesul la oferte. Trebuie doar să vă faceți bine treaba și să alegeți ofertele care vi se potrivesc. Repet, dintre site-urile de advertoriale pe care le cunosc, advertoriale.eu este cel mai bun.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu