PSD = Ciuma roşie = Mafia nu numai că a scos morţii la vot, dar a şi aruncat bani publici pe mii de biserici

joi, august 6, 2020 15:17

ReligieNişte oameni, vreo trei milioane, merg zi de zi la muncă şi produc banii pe care nişte guvernanţi responsabili ar trebui să-i folosească pentru a dezvolta România (şosele, spitale, şcoli etc., construite sau modernizate), nu pentru a-i fura, nu pentru a-şi da pensii speciale, nu pentru a construi mii de biserici.

Nu este cazul statului român condus de PSD = Ciuma roşie = Mafia, cel care, dimpotrivă, exact ce nu trebuie a făcut, din 1990 încoace. Dar cum acest articol nu este un curs teoretic despre cum trebuie guvernată o ţară, iată şi un exemplu, de prin 2004, atunci când PSD = Ciuma roşie = Mafia însemna statul român, cam mafiot de felul lui în acea perioadă – o perioadă horror, în care baronii locali şi naţionali ai ciumei roşii furau pe rupte în România.

ASCOR a compus de-o biserică

La rubrica de săptămâna asta iar o să-l supărăm pe Domnul, cum l-am mai supărat şi când am scris de pădurile din Piatra Neamţ pe care, fără să aibă acte de proprietate, au primit voie să le taie popii locali de la unsul Lui pe pământ cu toate alifiile Nivea, Adrian Năstase. Dar suntem siguri că ne iartă El până la urmă, fiindcă suntem bine intenţionaţi.

Ne uitam aşadar săptămâna trecută în jur, să vedem unde a devenit ţara mai urâtă în ultima vreme şi unde se produce mai puţin oxigen. Şi am găsit, destul de repede: la Cluj, în părculeţul de lângă campusul studenţesc, pe lângă Grădina Botanică, a apărut o groapă, ca la Mihăileşti. În groapă, bănuiţi deja, se odihnea fostul spaţiu verde, al cărui suflet se dusese deja la Atoatefăcătorul.

Iar peste mormântul bietului gazon, în groapă, se va turna o fundaţie de betoane. Iar pe fundaţia asta am aflat că o să crească o biserică. Iar biserica nu o să fie singura din zonă, pentru că alături mai ţin de urât turmei Domnului încă 4 biserici încăpătoare.

Părculeţul ăsta însă trebuia şters de pe faţa pământului, şi o să vedeţi de ce: era loc de pierzanie fiindcă aici veneau studenţii între examene, între cursuri, stăteau la iarbă verde şi îşi mâncau pacheţelul de acasă.

În plus, gurile rele spuneau că aici au văzut multe bune, în sensul că veneau studente mai dezgheţate de la Universitatea “Babeş-Bolyai” şi făceau topless. Da, nu o să credeţi, se întâmpla asta în Ardeal, la Cluj.

Ei bine, în acest loc binecuvântat, în care Evele sfinţeau locul de sub ele, iar Adamii le cam spurcau cu privirile, s-au trezit cei de la ASCOR – ştiţi, organizaţia aia de studenţi evlavioşi şi ultraortodocşi derivaţi din Marian Munteanu – să ridice o biserică, lângă celelalte patru de care vorbeam.

Normal, cei de la ASCOR nu au întrebat pe nimeni, dar au primit aprobare de la foruri să construiască în ideea că astfel studenţii vor intra mai des în biserică.

Ceea ce se va întâmpla, cu condiţia ca şi studentele de care vorbeam să intre şi ele ca să facă topless în altar. Aici chiar ca l-am supărat pe Domnul. (“Academia Caţavencu”, nr. 652/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu