Unii îmbătrânesc frumos, alţii înnebunesc urât

miercuri, august 5, 2020 14:56
Posted in category Mass-media

Radu MoraruRadu Moraru, alias “Naşul”, şi-a pierdut odată cu trecerea timpului bruma de minte pe care o avea odinioară. Adică a înnebunit urât. Să spui că Iohannis vrea să-i omoare pe bătâni, dacă-i protejează de noul Coronavirus, Covid-19, este cea mai clară dovadă că nu ai toate ţiglele la locul lor. Pentru alte absurdităţi debitate de acest biet nebun al zilelor noastre vedeţi aici sau aici.

Dar să vorbim puţin şi despre Radu Moraru, ziaristu’ lu’ Peşte. Pe cine aducea el în emisiunile sale de rahat de la B1 TV? Ani de zile acest personaj a îndobitocit acest popor cu personaje precum: Vadim Tudor, pupincuristul Elenei Ceauşescu, prezent mereu la “Naşul”, de unde arunca flegme în toate direcţiile; familia Prigoană, cea care, tot la “Naşul”, emisiunea lui Radu Moraru, îşi punea poalele în cap, în cel mai pur stil ţigănesc; Irinel Columbeanu (Virinel), fiu de nomenclaturist comunist, de la tăticu’ cea jefuit această ţară având şi banii, era şi el prezent în emisiunile acestui schizofrenic din ziua de astăzi, Radu Moraru, acolo unde îşi prezenta noile achiziţii de puştoaice, printre care Monica Columbeanu, curva de prin judeţul Bacău (au circulat pe Internet filmuleţe cu ea făcând sex de pe la 16 ani, cu mai mulţi băieţi, la o poştă, doar n-o să se apuce de învăţat sau de muncă) etc., etc. Ăsta-i Radu Moraru, jegul care se crede deşteptu’ pământului.

L-am lăsat la sfârşit, deoarece nu vom ocupa mai mult de el, pe unul dintre invitaţii acestui paranoic de Radu Moraru, care cică venea cu dezvăluiri (de fapt, nu spunea absolut nimic interesant). Este vorba de omul criminalului Ion Iliescu (KGB-istul care a nenorocit România), Ioan Talpeş. Despre acest personaj găsim câteva informaţii interesante într-un articol din “Academia Caţavencu” (nr. 23 din iunie 2004).

Secretul mutării lui Talpeş de la Cotroceni la Victoria

Analiştii au crezut că este vorba despre o manevră strategică a lui Iliescu (pe atunci Preşedintele României – n.m.). De a-i băga sula-n coaste lui Năstase (premierul României la acea vreme – n.m.). Nimic mai fals. Talpeş e afon la guvernare. Analizaţi-i activitatea de vicepremier şi o să vă dumiriţi că a frecat mangalul.

Câtă vreme a coclit la Cotroceni, Talpeş a tras sfori şi a dat chiflă după chiflă. Capetele trase de şeful Administraţiei prezidenţiale din ghemul Departamentului de securitate naţională au fost toate putrede. Kurt Treptow se pedofileşte în pârnaie, Willem Matser îşi scrie memoriile la mititica cu cerneală de cocaină, iar creaţia de lux a lui Talpeş, valutistul Ovidiu Tender, a ajuns partener de afaceri al traficantului Frank Timiş şi al escroacei fără frontiere Mona de Freitas.

De fapt, ăsta şi este anturajul lui Talpeş: recidivişti, şmenari, poponari, chelneri cu dosar de pedofilie la miliţie, traficanţi de droguri şi ofiţeri de informaţii daţi afară din sistem.

Ultima gherlă a lui Talpeş, şi cea mai gravă, este şantajarea OMV prin comandoul pe care l-a creat în acest scop. Dedesubturile şantajului le cunoaşteţi: Rompetrolul lui Patriciu a fost somat de Talpeş şi Tender, cu pistolul la tâmplă, să fuzioneze cu ruinele imperiului lui Iacubov, pentru a-l salva de la faliment. În caz de refuz, Patriciu urma să fie dat pe mâna PNA (Parchetul Naţional Anticorupţie, predecesorul DNA – n.m.), ceea ce s-a şi întâmplat.

Raportul de înfundare a lui Patriciu a fost croşetat la Cotroceni, lucru recunoscut de Talpeş. Numai Iliescu a ţinut-o sus şi tare: “N-are Cotroceniul nici atribuţiuni, nici posibilităţi ca să cerceteze semnalări şi situaţii care vin la instituţia prezidenţială”. Talpeş a zis că are. Că de aia există departament de securitate la Cotroceni. Ce să facă şi tovarăşul Iliescu? A dres şi el busuiocul, în stilul lui deprins la cursul de dezinformare de la Moscova. Cum l-a mai dres şi când l-a mutat pe Talpeş în Palatul Victoria, şi a zis că îl trimite să întărească echipa lui Năstase. Când, de fapt, l-a dat afară ca pe o măsea stricată, când nu s-a mai putut aşa, din cauza halului în care Talpeş a compromis imaginea Preşedinţiei, pe toate meridianele, în urma scandalurilor Treptow, Matser şi Tender.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu